Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Nadpsute kurczaki myli w detergentach

Utworzony przez konsument, 21 lipca 2009 o 16:51
Aż trudno uwierzyć. Mozna wcześniej znacznie przecenić lub przerobic na jedzenie dla zwierzat.Czy pracownicy i przełozeni chcieliby jesc takie kurczaki.To hańba dla Przedsiebiorstwa.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
500 zl - śmieszny ten mandat !!! 50 000 moze dałby do myślenia
Zaloguj się, aby oddać głos
0
To nie hańba a powszechny proceder. Najlepiej spisuje się "Ludwik", a w przypadku wędlin dochodzi jeszcze olej żeby ładnie się prezentowały.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
ludzie jedzą takie coś nieświadomie, później chorują co powoduje duże straty (niezdolność do pracy > nie płacą podatków, pieniądze ze składek idą na ich leczenie itd. Za takie działania na szkodę społeczeństwa powinna być surowa kara, ciekawe czy odważyliby się na to w Chinach?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
I rośnie majątek Stokłosy - czytaj największy przekręt naszych czasów- pozdrawiam pracowników Ł-meat- 1 tyś zł nikt więcej nie zarabia w Polsce- sprzedawczyki
Zaloguj się, aby oddać głos
0
LUDZIE TO SAMO JEDZO ZE SKLEPÓW OBWOŹNYCH I BAZARÓW.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Jeśli chodzi o wędliny, to już w sklepie wystarczy powąchać produkt i w większości przypadków czuć, że nie nadaje sie do jedzenia, ewentualnie po spróbowaniu można nabrac pewności. A co z mięsem? Czy mięso ma po takich zabiegach zmieniony smak i zapach, czy tez moczenie w detergentach powoduje jakąś neutralizację zapachu i smaku zgnilizny? Jak można na pierwszy rzut oka rozpoznać że mięso jest zepsute? Generalnie mięso spożywamy po przetworzeniu, więc kwestia spróbowania przed spozyciem odpada.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
mało nie żygłem jak czytałem ten artykuł i te komentarze. 500zł kary, to chyba jakiś żart?, co robi Sanepid i organa?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
A ten smród w stołówce i okolicy d. urzędu wojewódzkiego porównywalny z zapachami z bialskiego dworca kolejowego, plus zkwaśniałe kompoty, surówki i inne rewelacje. To możliwe tylko w Białej gdzie rządzą rozmaite koterie z nadania albo prezydenta albo starosty.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
To kierowniczka sklepu tak się starała dla dobra firmy i swojej premi , a sanepid niemiał kiedy przyleść.Wtym samym czasie przecierz Stefaniuk chwalił firme jest to w słowie podlasia.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
[size="4"]Na dożynki na stoły !!!! darowizna w modzie ! różnej maści gminne , gminno -jakieś, itp. dla" elity " na stoły zamiast dziczyzny do spróbowania, kurczaczki w detrgentach !!!!!!!!!!!!!! czemu biedak ma chorować ? czemu sobie ma tylko kiszki napychać ? garść detergentów grochóweczka, bigosik, pierożki, super, popróbujcie !! włodaże ! do stołu niedługo prosiemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: