Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Nadpsute kurczaki myli w detergentach

Utworzony przez konsument, 21 lipca 2009 r. o 16:51
Aż trudno uwierzyć. Mozna wcześniej znacznie przecenić lub przerobic na jedzenie dla zwierzat.Czy pracownicy i przełozeni chcieliby jesc takie kurczaki.To hańba dla Przedsiebiorstwa.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
500 zl - śmieszny ten mandat !!! 50 000 moze dałby do myślenia
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
To nie hańba a powszechny proceder. Najlepiej spisuje się "Ludwik", a w przypadku wędlin dochodzi jeszcze olej żeby ładnie się prezentowały.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
ludzie jedzą takie coś nieświadomie, później chorują co powoduje duże straty (niezdolność do pracy > nie płacą podatków, pieniądze ze składek idą na ich leczenie itd. Za takie działania na szkodę społeczeństwa powinna być surowa kara, ciekawe czy odważyliby się na to w Chinach?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
I rośnie majątek Stokłosy - czytaj największy przekręt naszych czasów- pozdrawiam pracowników Ł-meat- 1 tyś zł nikt więcej nie zarabia w Polsce- sprzedawczyki
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
LUDZIE TO SAMO JEDZO ZE SKLEPÓW OBWOŹNYCH I BAZARÓW.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Jeśli chodzi o wędliny, to już w sklepie wystarczy powąchać produkt i w większości przypadków czuć, że nie nadaje sie do jedzenia, ewentualnie po spróbowaniu można nabrac pewności. A co z mięsem? Czy mięso ma po takich zabiegach zmieniony smak i zapach, czy tez moczenie w detergentach powoduje jakąś neutralizację zapachu i smaku zgnilizny? Jak można na pierwszy rzut oka rozpoznać że mięso jest zepsute? Generalnie mięso spożywamy po przetworzeniu, więc kwestia spróbowania przed spozyciem odpada.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
mało nie żygłem jak czytałem ten artykuł i te komentarze. 500zł kary, to chyba jakiś żart?, co robi Sanepid i organa?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A ten smród w stołówce i okolicy d. urzędu wojewódzkiego porównywalny z zapachami z bialskiego dworca kolejowego, plus zkwaśniałe kompoty, surówki i inne rewelacje. To możliwe tylko w Białej gdzie rządzą rozmaite koterie z nadania albo prezydenta albo starosty.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
To kierowniczka sklepu tak się starała dla dobra firmy i swojej premi , a sanepid niemiał kiedy przyleść.Wtym samym czasie przecierz Stefaniuk chwalił firme jest to w słowie podlasia.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
[size="4"]Na dożynki na stoły !!!! darowizna w modzie ! różnej maści gminne , gminno -jakieś, itp. dla" elity " na stoły zamiast dziczyzny do spróbowania, kurczaczki w detrgentach !!!!!!!!!!!!!! czemu biedak ma chorować ? czemu sobie ma tylko kiszki napychać ? garść detergentów grochóweczka, bigosik, pierożki, super, popróbujcie !! włodaże ! do stołu niedługo prosiemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...