Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Brawo panie Jagiełło,piwo przepyszne,tylko na śląsku rzadko spotykane. brawo za promowanie lubelszczyzny.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Coś mi się z cyframi nie zgadza - albo pobliście już Hainekena. 70 tys. hektolitrów na dobę - czyli zchodzi im codziennie 14 milionów pólitrówek hehehe. Ktoś miał tróję z matmy.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Pijany pisał tekst i wyolbrzymiał cyfry.Albo właściciel prosty chlopina i hektolitry z litrami się myla .a już zapytać ile mililitrów ma litr to odpowiedż by padła że sto
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Dokładnie, trzeba wspierać lokalne biznesy. Podoba mi się podejście nieużywania do produkcji tanszego chmielu tylko lubelskiego- nie tak jak te wszystkie koncerniaki typu tyskie, co piwem nie powinno sie nazywac.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Super, ze Pan promuje lubelszczyzne. ja osobiście pijam też lokalne browary, ja też perełkę, bo wiadomo , że wyłącznie z lubelskiego chmielu, nie jak te wszystkie koncernowe na rynku.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: