Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Ale żeby robić kwas z uniwersytetu przyrodniczego? To rzeczywiście ciekawe, tylko co bedzie, jak go zabraknie?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Dzisiaj jest to minus jeden. Tak mocny jestem z chemii. PERMEAT SERWATKOWY JEST STOSUNKOWO TANI. Rozumiem, że jest to surowiec (produkt uboczny) już wykorzystywany do produkcji czegoś innego lub ma swoją cenę jako przedmiot badań. Jednakże NIE WIADOMO, JAK GO ZAGOSPODAROWAĆ. Czy ten fakt jest problemem otwartym? Cmentarzy przybywa, bo ludzie chowają bliskich w sposób tradycyjny. Rośnie liczba wysypisk śmieci. Ludzi przybywa. Ta technologia może być opłacalna. Kwas bursztynowy w proszku. Pięknie. Gratuluję Panie Prof. dr. habilitowany. Dalej nie pomogę, bo więcej nie wiem, niż wiem.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Czy szanowna redakcja może poświęcić choćby chwilę i wspólnie przeczytać na głos tytuł artykułu?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Ale żeby robić kwas z uniwersytetu przyrodniczego? To rzeczywiście ciekawe, tylko co bedzie, jak go zabraknie?
Kwaśniaków na UP jest dużo zwłaszcza we władzach i profesorstwie.. wiec wystarczy na długo...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Za tytuł powinniście mieć sprawę w sądzie
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: