Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
czy przez międzynarodową brygadę z Lublina będzie chroniony ?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Gdzie najlepsze cebularze ?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
"Po oficjalnej rejestracji wszystkie firmy, które będą chciały wypiekać ten produkt, będą musiały uzyskać certyfikat. Będzie ważny trzy lata. Inne piekarnie, które nie będą posiadały takiego certyfikatu, w takiej formie i pod tą nazwą tego produktu nie będą mogły sprzedawać."   ... i co da taki certyfikat ? Poprawę jakości cebularza ? Bo teraz większość sprzedawanych "cebularzy" to gnieciuchy bez smaku. O smaku cebuli na nich nawet nie wspomnę.  
Zaloguj się, aby oddać głos
0
A co na to pejsaci wynalazcy cebularzy czy trzeba będzie płacić za licencję ?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Bardzo dobrze  :) moim zdaniem trzeba chronić to co lokalne ... nawet gdy trzeba ponosić tego koszty.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Nie cebularz a cebulak. Tak nazywa sie na podkarpaciu.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
A kto atakuje cebularze, że trzeba je bronić? Ponad 100 lat przetrwał, teraz mu nagle ochrona potrzebna? Bzdura. Tylko zdrożeje.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Czy wszędzie przy tym musi być piekarnia "Pęzioł" juz nie ma innej w Lublinie ?
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: