Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Jakie to jest ogłupianie czytelników??? Przeciez w latach 70-tych produkowano alkohol z wielu owoców i zbóz,potem administracyjnie polikwidowano wszystkie gorzelnie,a alkohol jeden od drugiego różni sie tylko kształtem butelki i etykietą.Kiedy jabłek pokazuje sie wiecej /a cena nie spada/ to sie podaje jako wielką rewelację ,że z jabłka będa produkowac alkohol.Ale obłuda i dezinformacja!!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Taki cydr jaki wyprodukowała Ambra nie jest konkurencją dla dobrego piwa z małych browarów.Jego smak nie kojarzy mi się ze smakiem świeżych jabłek.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Błędy w tekście.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Jestem wielbicielem cydru, ale niestety Cydr lubelski ledwo nadaje się do picia, smakowo więcej ma wspólnego z tanimi winami niż z prawdziwym cydrem. Wcale nie wyczuwa się jabłek a jedynie dziwny posmak metaliczny. Kupując go miałem nadzieję posmakować dobrego cydru, niestety spotkało mnie rozczarowanie. Nie polecam tego cydru, można się tylko zrazić i uprzedzić do tego rodzaju alkoholu. Lepiej poczekać na coś lokalnego, naturalnego.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
piłem cydr lubelski firmy ambra, jest hujowy, smakuje jak siara ze spirytem, nie polecam, mam nadzieje że ktoś profesjonalnie podejdzie do tematu i zrobi prawdziwy cydr, taki jak robią we Francji
Zaloguj się, aby oddać głos
0
syf nie cydr .nallepszy irlaldzki bulmers a nie jaakiess pryty gazowane leb peka po 2
Zaloguj się, aby oddać głos
0
u nas jak zwykle trzeba zarobić a nie zrobić dobry produkt , spirt z sokiem i to wszystko- ochyda
Zaloguj się, aby oddać głos
0
W Anglii cydry (ciders) stoją na najniższych półkach, często w 1,5 plastikowych butelkach. Chętnie kupowane przez Polaków ze względu na cenę :)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
od lat pije cidera, piwo mi nawet juz nie podchodzi :( jesli w polsce znajde odpowiednik magnersa, a najlepiej gruszkowego, to sie mile zaskocze :) z tego co mi kumple mowili o tym z ambry, to szkoda slow, szkoda wogole produkcji takiego trunka, jabola moge sie napic w kazdej w chwili :P podpowiedz dla producentow: najpierw skosztujcie trunkow z wielkiej brytani, dopiero pozniej szukajcie smaku u siebie.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
To coś co wyprodukowała Abmra to chyba jakiś żart. Szkoda tych 8 zlotych, bo prawie cała butelka poszla do zlewu. To smakuje jak zwykły jabol i pewnie nim jest.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
To coś co wyprodukowała Abmra to chyba jakiś żart. Szkoda tych 8 zlotych, bo prawie cała butelka poszla do zlewu. To smakuje jak zwykły jabol i pewnie nim jest
  A mi smakował - lekki, jabłkowy, nie czuć było żadnego posmaku (ale piłam schłodzony). O wiele lepszy niż piwo, można wypić więcej.  Fajna butelka i fajnie że produkowany u nas:-)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Warka Cider Rulez!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Piłem Cydr Lubelski bardzo nam smakował Trzeba oczywiście go schłodzić. poprzednicy, którzy przywoluja swoje frnacuskie lub brytyjskie wzorce cydru pewnie po pracy zaponienli wziąc prysznic i swoja mierna higiene przelewaja na pyszny jabłkowy świezy napoj A wytarczy byc normalną/normalnym człowiekiem bez nienawiści żal.pl  
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Cydr Lubelski super to jest to pyszny i rulez
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Słyszałam, że Cydr Lubelski jest naturalnie musujący czyli dwutlenek węgla jest z fermentacji. bravo   Nie jak warka lub inne cydropodobne prytozole gaziaki fuj
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Daje radę ten Lubelski. W taką pogodę świetnie gasi pragnienie. Jeśli wy czujecie spirytus w czymś co ma 4,5% alko to współczuję poczucia smaku.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
mi smakuje, i nie do konca kumam co w nim moze byc takiego że az tak macie na niego pawia. to chyba kwestia smaku dnej osoby. mi na przykłąd ouzo nigdy nie posmakuje, za to lubelski cydr - mniam jak kompocik, soczek, i do tego z % ;-)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
piłam dzisiaj Cydr Lubelski i jest nardzo dobry, przyjemny oraz orzeźwiający. Troche dla mnie za duża butelka, ale jutro dokonczę :) pycha
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Ja właśnie piję obecnie i.........TRAGEDIA! Właśnie ten firm AMBRA! Piłem wiele innych cydrów i smakowały jabłkiem. Ten od AMBRY wali dentystą i najchętniej zwróciłbym go do producenta! NIE POLECAM!!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Wczoraj mnie poczestowano cydrem lubelskim. SUPER , smakował mi z uwagi na swoją prostolinijność i dobry smak. Nie ma w nim żadnej fantazji, ale jak bym szukał niewiadomo co, to pewnie trzeba by było po półce francuskich cydrów z ceną powyżej 20zł,
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Strona 1 z 5

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: