Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Z chęcią wpadniemy ;P
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
I jak w każdym barze  wszystko z półproduktów , mrożone , przeterminowane , najtańsze. Jeżeli ten pan ma ambicję robić prawdziwe jedzenie , to albo tam będzie bardzo drogo albo szybko zwinie interes. Obym się myliła . Zyczę sukcesów.                  
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Hahah..Ten pan to patoszkarz... Nie potrafi gotować więc nie sądzę iż długo ten lokal będzie istniał. Powodzenia Pseudo szefie kuchni :)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Nie polecam.... marne jeszenie... Raczej szefem kuchni bym go nie nazwał... a alkohol będzie serwowany. tego jestem pewien.... psełdo szef sie o to postara :)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Ciekawe czy bedzie mial czysty fartuch hehehe
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Każdy kto choć jeden dzień przepracował z panem sławkiem wie, że żaden z niego szef kuchni. Gdyby nie kucharze "pod nim" sam nic by nie zdziałał bo po prostu nie ma umiejętności (oprócz wlania w siebie dziesięciu browarów, darcie ryja na wszystkich i utrudnianie pracy innym). A poza tym jak on chce robić jedzenie przy ludziach? przez ponad rok nie widziałem tego człowieka trzeźwego. 
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Paździoch ale ty jesteś paskudny... 
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...