Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Z chęcią wpadniemy ;P
Zaloguj się, aby oddać głos
0
I jak w każdym barze  wszystko z półproduktów , mrożone , przeterminowane , najtańsze. Jeżeli ten pan ma ambicję robić prawdziwe jedzenie , to albo tam będzie bardzo drogo albo szybko zwinie interes. Obym się myliła . Zyczę sukcesów.                  
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Hahah..Ten pan to patoszkarz... Nie potrafi gotować więc nie sądzę iż długo ten lokal będzie istniał. Powodzenia Pseudo szefie kuchni :)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Nie polecam.... marne jeszenie... Raczej szefem kuchni bym go nie nazwał... a alkohol będzie serwowany. tego jestem pewien.... psełdo szef sie o to postara :)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Ciekawe czy bedzie mial czysty fartuch hehehe
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Każdy kto choć jeden dzień przepracował z panem sławkiem wie, że żaden z niego szef kuchni. Gdyby nie kucharze "pod nim" sam nic by nie zdziałał bo po prostu nie ma umiejętności (oprócz wlania w siebie dziesięciu browarów, darcie ryja na wszystkich i utrudnianie pracy innym). A poza tym jak on chce robić jedzenie przy ludziach? przez ponad rok nie widziałem tego człowieka trzeźwego. 
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Paździoch ale ty jesteś paskudny... 
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: