Zamiast się tłumaczyć i zrzucać winę na telewizję panowie powinni wyciągnąć wnioski z tego jak się zachowali i jaką sobie sami zrobili reklamę po to aby czegoś się nauczyć i w przyszłości nie popełniać takich błędów. Przyznanie się do tego że nawalili byłoby lepsze niż tłumaczenie, ze to manipulacja tvn. Ani Gesslerowa ani tvn nie miały powodów aby niszczyć wizerunek tej resturacji bo poproszono ich o pomoc ale jeżeli jest się cwaniakiem któremu się wydaje że pozjadał wszystkie rozumy to najcześciej tak się to kończy.
Oj ciężko będzie teraz cwaniaczkom odbudować wizerunek zarówno w Lublinie jak i poza nim.
|
|
Zaraz, zaraz... Czy rano nie bylo artykulu,ze Jesz na Jasnej zostal skontrolowany, inspektorzy wytkneli nieprawidlowosci (m.in. pekniecia), ale wlasciciel chwalil sie,ze nie dostali mandatu? To jak to w koncu jest? Wczesniej sie nie przyznal do mandatu? Czy dziennikarz tego nie sprawdzil?
|
|
Ja jestem troszkę innego zdania co do tej wizyty sanepidu. Raptem się obudzili... gdyby nie program to pewnie w ogole by tam nie zajrzeli albo by nie zauważyli zniszczeń w lokalu. A z drugiej strony to jak odbierali lokal to odległość od pomieszczeń była inna? Sanepid to powinien się zastanowić co robi bo najlepiej to komuś dowalić mandat. Dobijanie to się nazywa. A co do nakręcania mediów to właśnie widać trzeci dzień z kolei o Jeszburgerze... Jak kogoś pogrążyć to na całego! PISMAKI.
|
|
JESZ BURGER to nic w porównaniu z barami serwującymi kebab.Pracowałem kilka miesięcy w takim barze to dopiero zobaczyłem jakie mięso idzie do tych "specjałów".Śmierdzi trupem to jeszcze nic,smród rozchodził się taki że jedna dziewczyna to mdlała i po 4 dniach już nie pracowała.Nigdy nie wezmę kebaba do ust.Arabskie brudasy,ludzie nie wiedzą co jedzą.
|
|
teraz się właściciel tłumaczy ze nie tak, ze inaczej to zostalo przedstawione, człowieku Ty widziales jakie Ty mieso sprzedajesz ludziom?? sam sobie to jedz kretynie, zycze Ci zeby nikt tam juz wiecej nie przyszedl...
|
|
Nigdy tam nie pójde. Ludzie ostrzegajcie swoich znajomych przed tym gównem.
ZŁE mięso. CO wyście chcieli osiągnąć takim gównem. Ludzi truć za ich własne pieniądze.
|
|
http://www.facebook.com/Jeszburger
Rzeczywiście, kontrola Sanepidu odbyła się we wtorek a inspektorzy nie stwierdzili "żadnych tragicznych zaniedbań", udzielili kilku zaleceń, a ostateczna decyzja pojawiła się dopiero dnia następnego, w wyniku której za "ogólny bałagan" dostaliśmy 500zł mandatu. Nie mamy nic do ukrycia, informacja o przebiegu kontroli z...ostała przez nas umieszczona zbyt wcześnie, nie czekając na ostateczną decyzję, za co przepraszamy.
Pragniemy też poinformować, że informacje na profilu umieszczane są przez Redakcję a nie bezpośrednio właścicieli.
|
|
Ci bracia-właściciele są żałośni... Sami przyznali na początku programu,że nie wiedzą jak prowadzić taką restaurację,a jak ktoś ,kto się na tym doskonale zna im radzi, to nagle udają,że wszystko wiedzą lepiej,że lepiej znają lubelski rynek,że wiedzą lepiej co posmakuje klientom,że wiedzą lepiej jak organizować... To dlaczego interes się nie kręci ? Mogli otworzyć kilka kiosków zamiast restauracji ,może by im się udało... Żałosne typowe lubelskie ciemniaki.... Restauracja padnie... i bardzo dobrze.
|
|
przepraszamy, kontrola była oczywiście wczoraj, a brak informacji o mandacie wynikł ze złego przepływu informacji między Redakcją a właścicielami lokalu
|
|
Nawet gdybym nie był wegetarianinem omijałbym takie przytułki chamstwa i ignorancji właścicieli! Wystarczy to, jak traktują pracowników! Kasa to nie wszystko, są jeszcze ludzie, a bez ludzi kasy nie będzie.
|
|
nie wiem czy wlasciciele maja cel nasladowac restauracje/bary z usa, nie zostalo to jakos jasno wyjasnione, ale jezeli maja taki cel to w tym miejscu Geslerowej trzeba przyznac racje. Nalezy jednak docenić ze zalezy im na wizerunku i walcza o to, to ważne. Mysle ze w wiekszosci lokali lubelskich sa takie lub gorsze niedociagniecia, ale w nich nie zjawi sie nigdy ekipa z TVN. Wracajac do wzorca tego typu barow np. w usa to uwazam ,ze wlasciciele powinni przez pare godz dziennie 4-6, pracowac przy smazeniu i skladaniu hamburgerow, mieli by wszystko na oku, pod kontrola i obnizyli by troche koszty, o ile faktycznie maja problemy finansowe. sam prowadze firme i wiem ze musze w niej byc dzien w dzien obslugujac klientow, widzac co sadza , poznawac ich potrzeby itp.
|
|
ta je***a Lekan psudo menadzerka nazwna tylko z przypadku odbierala cole i podpiywala fakturke nazwala sie menadzerka od przyjmowania koli haha pustak je.ac cie olka
|
|
Obejrzałem powtórkę tego programu bo codziennie widzę info o tej sprawie w mediach a nie wiedziałem o co chodzi.No i powiem szczerze że u takiego człowieka jak ten Bogdan nie popracowałbym nawet godziny!Nie dość że nie umie prowadzić restauracji to na dodatek nie szanuje pracowników
|
|
Dzięki takiej szansie nieodkryte talenty mają szansę zaistnieć na scenie muzycznejCo się dziwić, że jacyś właściciele knajpy nie mają o niczym pojęcia, jak w tym mieście dziennikarze piszą tak "Dzięki takiej szansie nieodkryte talenty mają szansę zaistnieć na scenie muzycznej". I to jest cytat z tego portalu. |
|
"popękane ściany w podwieszanym suficie"...hehehe a to dobre,ściana sufitem,czy sufit ścianą ?
Jak zawsze inteligencja dziennikarzy bije po oczach.
|
|
http://www.facebook.com/group.php?gid=150579544976891&ref=mf Brejdaki uruchomiły na Facebooku swój fanklub pod nazwą JADAM W JESZ BURGERZE. Jest jakiś chętny do wstąpienia do klubu ?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|