Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Jesz Burger dostał 500 zł mandatu od sanepidu

Utworzony przez Gość, 15 września 2010 r. o 14:41 Powrót do artykułu
Zamiast się tłumaczyć i zrzucać winę na telewizję panowie powinni wyciągnąć wnioski z tego jak się zachowali i jaką sobie sami zrobili reklamę po to aby czegoś się nauczyć i w przyszłości nie popełniać takich błędów. Przyznanie się do tego że nawalili byłoby lepsze niż tłumaczenie, ze to manipulacja tvn. Ani Gesslerowa ani tvn nie miały powodów aby niszczyć wizerunek tej resturacji bo poproszono ich o pomoc ale jeżeli jest się cwaniakiem któremu się wydaje że pozjadał wszystkie rozumy to najcześciej tak się to kończy. Oj ciężko będzie teraz cwaniaczkom odbudować wizerunek zarówno w Lublinie jak i poza nim.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Zaraz, zaraz... Czy rano nie bylo artykulu,ze Jesz na Jasnej zostal skontrolowany, inspektorzy wytkneli nieprawidlowosci (m.in. pekniecia), ale wlasciciel chwalil sie,ze nie dostali mandatu? To jak to w koncu jest? Wczesniej sie nie przyznal do mandatu? Czy dziennikarz tego nie sprawdzil?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Ja jestem troszkę innego zdania co do tej wizyty sanepidu. Raptem się obudzili... gdyby nie program to pewnie w ogole by tam nie zajrzeli albo by nie zauważyli zniszczeń w lokalu. A z drugiej strony to jak odbierali lokal to odległość od pomieszczeń była inna? Sanepid to powinien się zastanowić co robi bo najlepiej to komuś dowalić mandat. Dobijanie to się nazywa. A co do nakręcania mediów to właśnie widać trzeci dzień z kolei o Jeszburgerze... Jak kogoś pogrążyć to na całego! PISMAKI.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
JESZ BURGER to nic w porównaniu z barami serwującymi kebab.Pracowałem kilka miesięcy w takim barze to dopiero zobaczyłem jakie mięso idzie do tych "specjałów".Śmierdzi trupem to jeszcze nic,smród rozchodził się taki że jedna dziewczyna to mdlała i po 4 dniach już nie pracowała.Nigdy nie wezmę kebaba do ust.Arabskie brudasy,ludzie nie wiedzą co jedzą.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
teraz się właściciel tłumaczy ze nie tak, ze inaczej to zostalo przedstawione, człowieku Ty widziales jakie Ty mieso sprzedajesz ludziom?? sam sobie to jedz kretynie, zycze Ci zeby nikt tam juz wiecej nie przyszedl...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Nigdy tam nie pójde. Ludzie ostrzegajcie swoich znajomych przed tym gównem. ZŁE mięso. CO wyście chcieli osiągnąć takim gównem. Ludzi truć za ich własne pieniądze.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
http://www.facebook.com/Jeszburger Rzeczywiście, kontrola Sanepidu odbyła się we wtorek a inspektorzy nie stwierdzili "żadnych tragicznych zaniedbań", udzielili kilku zaleceń, a ostateczna decyzja pojawiła się dopiero dnia następnego, w wyniku której za "ogólny bałagan" dostaliśmy 500zł mandatu. Nie mamy nic do ukrycia, informacja o przebiegu kontroli z...ostała przez nas umieszczona zbyt wcześnie, nie czekając na ostateczną decyzję, za co przepraszamy. Pragniemy też poinformować, że informacje na profilu umieszczane są przez Redakcję a nie bezpośrednio właścicieli.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Ci bracia-właściciele są żałośni... Sami przyznali na początku programu,że nie wiedzą jak prowadzić taką restaurację,a jak ktoś ,kto się na tym doskonale zna im radzi, to nagle udają,że wszystko wiedzą lepiej,że lepiej znają lubelski rynek,że wiedzą lepiej co posmakuje klientom,że wiedzą lepiej jak organizować... To dlaczego interes się nie kręci ? Mogli otworzyć kilka kiosków zamiast restauracji ,może by im się udało... Żałosne typowe lubelskie ciemniaki.... Restauracja padnie... i bardzo dobrze.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
przepraszamy, kontrola była oczywiście wczoraj, a brak informacji o mandacie wynikł ze złego przepływu informacji między Redakcją a właścicielami lokalu
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Nawet gdybym nie był wegetarianinem omijałbym takie przytułki chamstwa i ignorancji właścicieli! Wystarczy to, jak traktują pracowników! Kasa to nie wszystko, są jeszcze ludzie, a bez ludzi kasy nie będzie.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
nie wiem czy wlasciciele maja cel nasladowac restauracje/bary z usa, nie zostalo to jakos jasno wyjasnione, ale jezeli maja taki cel to w tym miejscu Geslerowej trzeba przyznac racje. Nalezy jednak docenić ze zalezy im na wizerunku i walcza o to, to ważne. Mysle ze w wiekszosci lokali lubelskich sa takie lub gorsze niedociagniecia, ale w nich nie zjawi sie nigdy ekipa z TVN. Wracajac do wzorca tego typu barow np. w usa to uwazam ,ze wlasciciele powinni przez pare godz dziennie 4-6, pracowac przy smazeniu i skladaniu hamburgerow, mieli by wszystko na oku, pod kontrola i obnizyli by troche koszty, o ile faktycznie maja problemy finansowe. sam prowadze firme i wiem ze musze w niej byc dzien w dzien obslugujac klientow, widzac co sadza , poznawac ich potrzeby itp.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
ta je***a Lekan psudo menadzerka nazwna tylko z przypadku odbierala cole i podpiywala fakturke nazwala sie menadzerka od przyjmowania koli haha pustak je.ac cie olka
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Obejrzałem powtórkę tego programu bo codziennie widzę info o tej sprawie w mediach a nie wiedziałem o co chodzi.No i powiem szczerze że u takiego człowieka jak ten Bogdan nie popracowałbym nawet godziny!Nie dość że nie umie prowadzić restauracji to na dodatek nie szanuje pracowników
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Dzięki takiej szansie nieodkryte talenty mają szansę zaistnieć na scenie muzycznej
Co się dziwić, że jacyś właściciele knajpy nie mają o niczym pojęcia, jak w tym mieście dziennikarze piszą tak "Dzięki takiej szansie nieodkryte talenty mają szansę zaistnieć na scenie muzycznej". I to jest cytat z tego portalu.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
"popękane ściany w podwieszanym suficie"...hehehe a to dobre,ściana sufitem,czy sufit ścianą ? Jak zawsze inteligencja dziennikarzy bije po oczach.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
http://www.facebook.com/group.php?gid=150579544976891&ref=mf Brejdaki uruchomiły na Facebooku swój fanklub pod nazwą JADAM W JESZ BURGERZE. Jest jakiś chętny do wstąpienia do klubu ?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...