P a czy dla Ciebie do zaakceptowania jest pokazane w programie: niekompetentni wlasciciele, brudna kuchnia, splesniala zywnosci i zepsute mieso? Czy jedynie to w Lublinie ma szanse przyniesc profity?
|
|
Dokładnie. Z rewolucjami można było polemizować i ewentualnie wprowadzić je częściowo, ale w tym przypadku "restauracja" jako całość była prowadzona na poziomie budy z dworca pks z lat 70-tych, tylko sam wystrój lokalu i lokalizacja ją jakoś ratowały. Gdyby nie te dwa atury, podejrzewam, że najgłodniejsi i najbardziej zmęczeni studenci omijaliby "lokal" szerokim łukiem, nawet w deszcz. Nie wiem, czy akurat w Lublinie byłby rynek na hamburgery za 25 PLN (ludzie zamożniejsi raczej nie chodzą do fast foodów na obiad, studenci szukają czegoś tańszego)... Jesli by chcieć naprawde przerobić to miejsce na restaurację amerykańską, trzeba by serwować więcej dań z grilla w dobrych marynatach, duże steki, sałatki... Magda Gessler też tak na dobra sprawę nie miała pomysłu na to miejsce, a akurat w tej knajpie rzeczywiście przydałaby się rewolucja. Nie wystarczy dodać do menu zupę z dyni i robić hamburgery z polędwicy (nie do końca tak je robia Amerykanie, ale to inna rzecz), żeby zainteresować ofertą kogoś poza studentami szukającymi taniego jadła. Witrynę z mięsem tez uznałabym za głupi pomysł. Na pewno nie zachęciłoby mnie to do wejścia do środka. U bardzo wielu osób widok spłachci mięcha wywołuje lekki odruch wymiotny. A jeszcze miałoby to stać przy wejściu do lokalu i koło stolików pod parasolkami - smacznego dla tam jedzących... Nieprzemyślane. Ale już kompletnie NIC nie usprawiedliwia chamstwa łysego Bogumiła i sposobu traktowania załogi. Choćby nie wiem jak dobra kuchnia była serwowana, nie chciałabym finansować kogoś takiego. |
|
Dokladnie!!! |
|
Bardzo lubię program Pani Magdy, to bardzo dobry program....jego autorkę bardzo szanuję i podziwiam. Tak trzymać PANI MAGDO!!!!!!!!!!!!!!. A do Jeszburgera nigdy nie pójdę....
|
|
Śmieszni są. Co to za PRAWNICY się do nich zgłaszają? Żaden adwokat czy radca prawny nie może pozyskiwać klientoów przez nagabywanie. To pewnie drugiej wody biura porad prawnych.
|
|
DO POWER
Jesli chodzi o Twój link do artykułu i Twoje pytanie o to czy to nie jej były mąż.....odpowiedź w artykule- TYM SAMYM nota bene :tu cytat "Obecnie lokal wykorzystywany niegdyś przez Adama Gesslera, wynajmuje jego była bratowa Magda Gessler, która reguluje wszystkie płatności w terminie - kończy "Życie Warszawy". ZROZUMIAŁEŚ?
Jeśli chodzi o program- nic nie usprawiedliwia dwóch chamskich cwaniaczków, dziwię się ludziom, że bronia tej budki z hot-dogami( nie obrażając uczciwych budek z hot-dogami), która kreuje sie na RESTAURACJE! To jest własnie różnica,miedzy spelunką a restauracją. Do połowy programu myślałam,że z tego coś wyjdzie bo p.Gessler wyglądała na zaangażowaną i chciała coś zmienić, coś dodać zeby wyróznić ten lokal. A właściciele wszystko schrzanili- i bardzo dobrze.Powinni WAS pozwać za skompromitowanie całego Lublina, jak nie palikot to jeszurger!czy w tym miescie nie moze byc normalnie???
|
|
Nie mam żadnej konkretnej restauracji na myśli, gdybym miał pewność, że ktoś podaje coś to bym zadzwonił do Sanepidu, a nie pisał na forum. Chodzi mi o to, że kontrole to powinni sami przeprowadzać, a nie czekać, aż im ktoś wskaże palcem, gdzie jest źle. Nie chce mi się wierzyć, że JeszBurger to jedyny taki przypadek na cały Lublin. Równie dobrze może się okazać, że parę metrów obok czy na ulicy obok ktoś podaje nieświeże rzeczy. |
|
Popieram teraz wszyscy sa winni a wlasciciele tacy biedni. Czysto tam bylo tylko jakos w tv nie bylo tego widac, mieso swieze, tylko pani Magda marudzila, a kukurydza wysmienita, a ta plesn byla dla smaku.Pelna kultura wlasciciela, szarmancki, zabawny, mily i uroczy tylko jakos kamera nie umiala tego pokazac. Spisek i tyle. |
|
? Siema, Kuba, po co leżysz na podłodze?
? Nie ważne. Słuchaj, Siwy dodajesz coś od siebie do tego sosu? Wiesz, co mam na myśli?
? Nie.
? Szkoda.
? Ale czasem lejemy z kumplem do frytek.
|
|
Wzywam do bojkotu takich imbecyli tzw "katolików" ktorzy sa kregosłupem ciemnogrodu w tym narodzie |
|
moi mili moim zdaniem takich właścicieli jak i knajpy trzeba napiętnować to świadomy wybór właścicieli że okłamują konsumentów i kara musi się być dla takich ale to tak jest jak właściciel jest chciwy i kosztem ludzkim się dorabia
|
|
Może i Gesslerowa jest wkurzająca i ignorancka jednak właściciel tego barzu pan Bogumił jest jeszcze gorszym ignorantem. I to jest naprawdę dziwne, że większość się zwolniła po programie. Ja za wszystko obwiniłabym pana Bogumiła, bo "JAKI PAN TAKI KRAM", niestety. Okazał się zwykłym łysym burakiem. Jeżeli już wziął udział w tym programie, mógł chociaż jedno z jej dań wprowadzić (taka prawda !!), a tak chciał tylko zrobić sobie reklamę, a wyszła antyreklama. Poszłabym zjeść do tego baru nawet po programie, ale nie dajm zarobić tej łysej pale. Szkoda tylko drugiego współwłaściciela, bo wydał się normalny.
|
|
a zadales sobie pytanie dlaczego zostawila to samo co zastala???? bo P>Mądraliński nie chcial posluchac dobrych rad bo on jest wszechwiedzacy czy P Magda komus kiedys zle zyczyla w tym programie czy komus nie pomogla ?????? |
|
Jakieś małolaty z Lublina, bracia - biznesmeni za dychę, 27 - 28 letni właściciele JESZBURGERA, myślały, że TVN ich wypromuje. Okazało się, że TVN ich ośmieszył na maksa, zrobił sobie oglądalność i kwita. W materiale filmowym ta knajpa to stado deb***i, brudu i smrodu. GAME OVER chłopaki. Nie trzeba było wchodzić w układy z TVN-em, telewizją dla deb***i robioną przez cwaniaków. Teraz wydacie masę kasy na adwokatów, a i tak wasz interes padnie na pysk.
|
|
Panie to jest normalnie kompromisacja te bizmesmeny z Lublina.Kompromisacja ! To juz Boczek z Pazdziochem lepszego hamburdela zrobiom.
|
|
Wg mnie właściciel Bogumił zachował sie jak prostaczek, niekulturalny, niemiły, zadufany w sobie bufon! Ktoś z takim podejściem do życia z góry jest przegrany bo najgorzej jak Cię ludzie nie lubią. Podejrzewam, że zachowałabym sie jak M. Gessler.
A poza tym na koniec programu B. sam sie wrobił. Ona, że mięso jest zepsute a on, ze nie wie jak to się stało. No to chyba wiedział, że stare...
|
|
BYłam dzisiaj w Jesz-Burgerze, zamówiłam Cheeseburgera- bułka była przypieczona, co w efekcie spowodowało, że hamburger rozpadł mi się w rękach a mięso było ohydne- jakby spalone, niedoprawione i całe w czarnym, starym tłuszczu. Żałuję, że tam poszłam i wydałam pieniądze na to gówno.Nie ma jak to jak Cheeseburger w Macu.
|
|
ha ha i bardzo dobrze prostakom, powinni zamknąć tą budę. MG jest super! hehehe
|
|
Dzięki takiej szansie nieodkryte talenty mają szansę zaistnieć na scenie muzycznejCo się dziwić, że jacyś właściciele knajpy nie mają o niczym pojęcia, jak w tym mieście dziennikarze piszą tak "Dzięki takiej szansie nieodkryte talenty mają szansę zaistnieć na scenie muzycznej". I to jest cytat z tego portalu. |
|
hahaha b0o zaraz spadne z krzesła. Ja widziałęm ten program i widac było gołym okiem, ze to mieso było zepsute , tak wiec niech nie gada sie głupot , że było inaczej. Pani Magda przyjezdza , pomaga , daje wspazówki, aby było lepiej , a oni jeszcze ja olewaja i na koniec numer z tym miesem. Brak słów. Ja bym sie wkurzył , gdybym dostał zepsute mięso, wiec nie dziwie sie jej rekacji na to. O klientów trzeba dbac aby byli i tyle
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|