Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Gość napisał:
Widzisz, moze i ona jest gruba itp, ale jest lepsza od Ciebie w jednym . . . spełnia sie zawodowo i jest w tym swietna. A ty potrafisz tylko psioczyc ze tłusta itp. Ty chyba pojebie z PiSu jestes! Normalnie Pisowcy maja jedna gadka te ćwierćmozgi ktorych powinno sie spalic zywcem za wyglad i za to co pier***ą publicznie!
Nie obrażaj ludzi świński zwisie. Posadź sobie kwiatki na swoim pustym globusie kozi obciągaczu to na coś sie przyda ten twój pusty łeb POmiocie żydowski...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Niedobrze mi jak czytam te komentarze. Większość z wypowiadających się tutaj to wyjątkowo mało inteligentne osoby, nie posiadające jakiejkolwiek kultury i lepszego zajęcia. Tylko nawrzucać sobie potraficie. Lubliniaki wieśniaki ?? No tak...Wy mieszkańcy wielkich miast pokazujecie klasę...nie ma co. ŻAŁOSNE !!!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
W ogóle Was nie rozumiem, czemu psioczycie na P. Magdę. Przecież to nie ona pchała się do tej restauracji, to oni sami poprosili o pomoc, i chcieli być w tv. Więc nie rozumiem oburzenia. Właściciele sami się wkopali, a że nie zależy im na kliencie, to widać efekty!!! Wniosek z tego taki, że do prowadzenia restauracji nie mają Ci ludzie za grosz talentu... Więc proponuję pracę na zmywaku, może tam się sprawdzą.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
szkoda słów - manipulacja czy nie, to pewne normy trzeba zachować- ja oglądałem ten program z lekkim obrzydzeniem ale do p. Bogusława - nie ma pojęcia o biznesie ale się szarogęsi jak nie wiem co. Trzeba czasem pokory i taktu wykazać. Szkoda knajpy bo wystrój mają świetny i ofertę ciekawą. Mam nadzieję, że pomimo ostrej krytyki ze strony internautów i p. Gessler właścicielom uda się wprowadzić zmiany i będą szczycić się dobrą renomą.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Ach ta Gessler. Na sile sie wepchala chlopakom do restauracji. To terror kulinarny normalnie! A tak było fajnie. Swojska czystosc, kukurydza z niebieskim nalotem, ryba o ktorej obsluga mowila ze nie odwazylaby sie jej zjesc. TVNy wszystko zepsulyyyy!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Bogdan-duma Wschodu.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Jeśli się komuś nie podoba idea programu, to niech nie ogląda! Pomysł nie jest TVNu jak tu ktoś stwierdził, tylko brytyjski, tyle że w BBC do tego zaprzęgnięto Gordona Ramseya, światowy mega autorytet kulinarny, co poradzić że taka niewyjściowa babka jest u nas autorytetem kulinarnym. Wracając jednak do programu z Jesz Burgerem w roli głównej chciałbym zauważyć że kobieta potraktowała chłopaków najdelikatniej jak się dało. Od samego początku cwaniaki z nich nieprzeciętne były, zwłaszcza jeden z braciszków, któremu wydawało się że wszystkie rozumy pozjadał, darł się na pracowników, pyskował do Gesslerowej, a jak się okazało ani doświadczenia, ani też ludzi nie mają wykwalifikowanych. Żaden z pracowników nigdy wcześniej nie gotował rzeczy, które widniały jako główne "hiciory" menu Jesz Burgera. Zamiast spuścić głowę, podkulić ogon i posłuchać dobrych rad profesjonalisty (w poprzednich programach Gesslerowa udowodniła że nim jest) woleli dalej swoje racje uskuteczniać, co jak się okazało po trzech tygodniach zaowocowało ucieczką TRZECH!! kucharzy, a ci na pewno się zwolnili bo byli chujowi i mieli super warunki do pracy To co miało miejsce na koniec odcinka z Jesz Burgerem było efektem beznadziejnego, chamskiego i nieprofesjonalnego zarządzania personelem i lokalem, śmiem twierdzić nawet, że był to sabotaż jednego z jeszcze pracujących kucharzy celem doje***ia szefostwu za swe sku***syństwo. Udało się
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Zamiast się zamknąć i ratować honor albo wydać mądre oświadczenie, to jeszburgerzy pogrążają się wpisami na forum. Ciekawy jestem ilu dzisiaj mieli klientów.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
No to teraz nic nie spodziewający się Bogdan nieco usprząta ten cały syf w SheetBurgerze. Dzięki Sanepid!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Z lokalu obok napisał:
Zamiast się zamknąć i ratować honor albo wydać mądre oświadczenie, to jeszburgerzy pogrążają się wpisami na forum. Ciekawy jestem ilu dzisiaj mieli klientów.
Pewnie niewielu, bo zamiast czyścić grilla siedzą w necie i tropią Żydów, którzy bezczelnie chcą zniszczyć ich rewelacyjną restaurację, która z najwyższą starannoscią i wyjątkowym profesjonalizmem prowadzili Ewentualnie - jeśli nie Żydzi - to któryś z niewdzięcznych pracowników. Jeszcze on zobaczy drań jeden, jak to jest stracić tak miłego i kulturalnego szefa. Będzie płakał jeden z drugim i te głupie gęsi, co to się o jakieś pieniądze dopominały! Przecież 10 tam czeka na miejsce tych pomioteł, deszcz nie deszcz... A w ogóle po co czyścić grilla i pakować kasę w świeże produkty - ci którzy tak bardzo bronia ich wspaniałej kuchni na pewno masowo i z piesnią patriotyczną na ustach tam przyjdą i chętnie zapłacą za wspaniałe burgery. Może nawet spłacą te niedobre długi co to je chłopcy zrobili. Może i jedzenie tam wymaga nieco więcej wysiłku, szczególnie jeśli klient musi łapać samodzielnie biegające mięsko, ale co to za problem dla prawdziwego twardziela i fana restauracji.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
no proszę,proszę,jakiez to smakosze sie znalezli,a tak to niby co?kot,pies tez mięso! ze troszkę w tym stekbukterze znalazło sie cos co nie jest jadalne,toz to tylko wasza wyobraznia,sa to przyprawy trudne do rozpoznania ludziom ktorzy mało bywają w takich knajpkach jak własnie ta,miesko z karakana jest w smaku jak miesko krabowe,czy nawet udka zabie,a ze troszke kurzu na barze to nic,nie badzcie az tak sterylni,a czy pamietacie na czym jadali nasi pradziadowie?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
co za kretyński komentarz, no litości, być takim deb***em to grzech
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
monika napisał:
co za kretyński komentarz, no litości, być takim deb***em to grzech
A mnie ten komentarz rozbawił Wręcz ocieka ironią
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
ciężko się czyta niektóre wpisy na forum...ludzie przestańcie się wzajemnie obrażać, obrzucać inwektywami...! Właściciele Jeszburgera popełnili wiele niezrozumiałych jak dla mnie błędów, sami są sobie winni całej tej chorej sytuacji. Przecież TVN nie pchał im się z kamerą do restauracji i nie podkładał im zepsutego mięsa, kukurydzy, czy tej dziwnie wyglądającej ryby. Przecież gdyby tylko wprowadzili kilka zmian na pewno na brak klientów by nie narzekali, zrobili, co zrobili i teraz niech ponoszą konsekwencje swoich czynów. Nie rozumiem tylko obrońców Jeszburgera, jaki macie interes żeby bronić Bogumiła i jego brata, chyba naprawdę wypowiada się tu ich rodzina, albo oni sami. Bo ludzie, którzy oglądali dokładnie program ,obiektywnie podchodzą do sprawy i nie wypowiadają się w duchu żydowskiego spisku, jaki dopadł tych biednych biznesmenów. Panie Bogumile trochę pokory!!!!!! Jeszburgerowcy trochę kultury w wypowiedziach!!!!!! I wszytko będzie OK:)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Hehehe fajne te komentarze własciciele restauracji twierdzą ze Gessler przed wejsciem wiedziała ze wypluje hamburgera. i placki ziemniaczane tez ona wsadziła do witryny? Ona podrzuciła fajki do magazynu i sos boloński w proszku? ona mówiła że kucharze nie potrafią gotowac, i czy ona powiedziała ze nie znają sie na kuchni amerykańskiej?? przecież właściciele sami to przyznawali. Jak zobaczyłam ze podają miesko odgrzewane w mikrofali w dodatku POMACANE czy ciepłe to mi sie niedobrze zrobiło. Pewnie taki stan rzeczy jest w wielu restauracjach, a nie powinno tak być. przecież człowiek płaci grube pieniadze i powinien być nalezycie potraktowany.... jej restauracja w lublinie padła. Tzn nie jej, ale pod jej nazwiskiem. a to że ma 20 innych lokali, dobrze prosperujacych to sie nie liczy??
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
rosomak 300K napisał:
Pewnie niewielu, bo zamiast czyścić grilla siedzą w necie i tropią Żydów, którzy bezczelnie chcą zniszczyć ich rewelacyjną restaurację, która z najwyższą starannoscią i wyjątkowym profesjonalizmem prowadzili Ewentualnie - jeśli nie Żydzi - to któryś z niewdzięcznych pracowników. Jeszcze on zobaczy drań jeden, jak to jest stracić tak miłego i kulturalnego szefa. Będzie płakał jeden z drugim i te głupie gęsi, co to się o jakieś pieniądze dopominały! Przecież 10 tam czeka na miejsce tych pomioteł, deszcz nie deszcz... A w ogóle po co czyścić grilla i pakować kasę w świeże produkty - ci którzy tak bardzo bronia ich wspaniałej kuchni na pewno masowo i z piesnią patriotyczną na ustach tam przyjdą i chętnie zapłacą za wspaniałe burgery. Może nawet spłacą te niedobre długi co to je chłopcy zrobili. Może i jedzenie tam wymaga nieco więcej wysiłku, szczególnie jeśli klient musi łapać samodzielnie biegające mięsko, ale co to za problem dla prawdziwego twardziela i fana restauracji.
apropo czyszczenia grila,bedac u pewnych ludzi OM-EMMM,piekny domek gril tez niczego sobie trawka ajakze sliczna,nie mylcie z marycha,poprosili za stoł,oczywiscie trunki nalewki ze swojej działeczki,ale patrzac na grila?kratka nie widziała od ustawienia od nowosci wody,czy przetarcia chociarzby jakas scierą,mowia własciciele tak:a po co myc?przyjda kotki wyliżą,muchy tez mają wyżerkę,pająki tez niegrzeszą pobytem w owym grilu,a ze człowiek nie swinka i wszystko zezre,popije nalewka,polezy na trawce,a tu tyle krzyku robicie,poprostu nie idz jeden z drugim tam i juz
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Wydawajcie tam ciężko zarobione pieniądze na syf wcale nie tani, Zapraszam Wszystkich do Jesz Burgera i życzę smacznego heheheh, jedzcie ludzie jedzcie aż zieleniejecie jak te hamburgery heheheh
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
a ten co tam sie kreci w tej w kratke koszuli to co to za jeden?nie ma nawet kitla.jednym słowem kreci się jak g.....o w przerębli,czy oni choc mają jakies pojęcie o gotowaniu?przyjechali chłopy od gnoju i udają kucharzy!!!!mysleli ze zrobią kasę, nie takie to proste gotowanie smaczne,a ksiązeczki zdrowia choc tez mają?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Po pierwsze to co ma wspolnego restauracja z fast foodem 0_o jedno wielkie nieporozumienie z okreslaniem tego baru restauracja xD Po obejrzeniu tego programu coz szara rzeczywistosc kazdy idzie na ilosc nie na jakos ....bylo do przewidzenia ze nie beda robic hamburgerów z poledwicy xD (chyba ze psiej.Własciciel coz powinnien otworzyc budke z kebabem tam by sie wykazal mysle :hehe. Jednym slowem maja reklame na jaka zasłuzyli i szukanie winnego nic nieda a jak juz to Pan Bogumil powinnien zaczac od siebie i deko samokrytyki tez nie zaszkodzi
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Gość napisał:
apropo czyszczenia grila,bedac u pewnych ludzi OM-EMMM,piekny domek gril tez niczego sobie trawka ajakze sliczna,nie mylcie z marycha,poprosili za stoł,oczywiscie trunki nalewki ze swojej działeczki,ale patrzac na grila?kratka nie widziała od ustawienia od nowosci wody,czy przetarcia chociarzby jakas scierą,mowia własciciele tak:a po co myc?przyjda kotki wyliżą,muchy tez mają wyżerkę,pająki tez niegrzeszą pobytem w owym grilu,a ze człowiek nie swinka i wszystko zezre,popije nalewka,polezy na trawce,a tu tyle krzyku robicie,poprostu nie idz jeden z drugim tam i juz
Nie odpowiadam za twoich znajomych i waszą wspólna tolerancję dla brudku i lizania przez koty , ale zadam proste pytanie - czy płaciłeś im za tego grilla? Pewnie nie... Za to gdyby ci powiedzieli w restauracji, że tak przygotowują jedzenie za które zapłacisz i tak naprawdę nie wiesz co lizało tego grilla - chyba byś nie był już taki szczęśliwy i tolerancyjny.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...