Czy ze względów estetycznych można prosić o usunięcie towarzyszącego artykułowi zdjęcia z głównej strony?
|
|
...albo przynajmniej jakoś wyretuszować ten snopek siana ze zdjęcia w photoshopie...?
|
|
Mam małe pytanie, otóż czy ten artykuł jest sponsorowany? Kogo obchodzi że Gesslerowa przyjedzie do Lublina i "odmieni" jakąś knajpę? To wszystko jest ustawione. Zmiany jakie wprowadza w danym lokalu są spowodowane tym iż m.in to pan reżyser wymyśli sobie, że w tym odcinku wielka kucharka restauratorka i nie wiem kto jeszcze będzie kładła nacisk na np to że dania nie są świeże lub kucharz słaby. Śmiech na sali.
Arogancka, przemądrzała baba!
|
|
Czy można usunąć ten deb***ny wpis. Mając 60 lat Pani Gessler wygląda na zadbana kobietę. Ma oczywiście nadwagę ale podobno pracuje nad tym. Podoba mi się jej działalność. Wchodzi do kuchni i demaskuje pseudo restauratorów. Cwaniactwu należy powiedzieć DOŚĆ!
|
|
.... to norma przecież ... tak jest w każdym odcinku tego "show". Ten program jest w TVN od marca 2010 (ponad 2,5 roku) i w każdym odcinku chodzi o to samo .... ... jest bród, smród i ubóstwo, niedobre żarcie, niekompetentny personel. Ja wam poprzestawiam krzesła, pomaluję ściany, zmienię menu, dodam przypraw "Prymat", rozdam darmowe wejściówki na mieście na degustację i skręcimy z tego 45-minutowy program i natrzepiemy sałaty z czasu reklamowego. |
|
Byliśmy. Sprawdziliśmy. Dużym problemem restauracji jest ciągłe strzelanie sobie w stopy, jakim jest podawanie niesmacznego sushi w ofercie groupon.... . Ale w menu restauracyjnym sushi nie widzieliśmy. czekamy na odcinek. Oto nasza recenzja:
http://czysmakuje.bl...-rewolucji.html
|
|
dodo pier***isz jak potłuczony
|
|
A kim jest ta pani Geslerr ? Chamska , wręcz prostacka baba , która oscentacyjnie wypluwa z ust jedzenie i to niby jest powód do jej lansowania ?! Jedzeniu nalezy się szacunek a nie wypluwanie i przeklinanie go pani Gesler ! Kiedyś ludzie modlili się przed posiłkiem , całowali chleb na znak szacunku a ta pani przeklina pokarm , który utrzymuje człowieka przy życiu .I to niby ma być autorytet ?!!1
|
|
Czyżby odezwał się jeden z właścicieli "Jesz Burgera", który jak pamiętamy padł (ten nan deptaku) po wystąpieniu w "Kuchennych rewolucjach" (a w zasadzie zdemaskowaniu jaki syf wciskają ludziom)?? |
|
A tam restauracje, ja jem tylko fast foody Przy okazji sprawdźcie bloga o fastfoodach z Lublina - http://pizzakebablublin.blogspot.com
|
|
tak jest, knajpa upadała, nie było klientów a jak pojawi się ta szalona od razu właściciel stają się multimilionerami, ale kłam
|
|
"Magda Gessler w Lublinie "zrewolucjonizowała" już Czarcią Łapę, JeszBurgera i dawny Antykwariat (dzisiaj Ąka). "
Najtrudniej jednak zrewolucjonizować samą siebie . . .
|
|
Ta Pani z telewizji Gesler kilka lat temu miała u nas restauracje ... A w niej sam syf i brud hmm niestety sanepid ja zamknał lub upadła dokładnie nie pamiętam. A teraz taka ironia że ta kobieta ratuje restauracje i wynajduje brudy Ale cóż zrobimy ?? Tak jest nakrecony ten show telewizyjny . Hmm ciekawe czy w jej restauracjach obecnie jest tak pieknie Kucharka z odzysku
|
|
Program skopiowany zywcem z USA, tyle ze w USA sa fachowi kucharze a nie jakas sklęta baba chodzaca krokiem starego kaczora na powykrzywianch nogach , ktora dzieki nazwisku pierwszego czy drugiego mężą probuje robic kulinarną kariere. Może i o kiczowatej wersjii polskiej kuchni ma jakies pojecie ale jesli chodzi o kuchnie np. chińską, tajską czy indyjską to kilka razy przyłapałem ją na BŁĘDACH, nie ma zielonego pojecia o podstawach. To samo sie tyczy jej znajomosci PIZZY.
No ale jak towarzysz papcio i towarzysz braciszek maja chody to i znalazla sie posada w TV.
|
|
Ciekaw jestem po jakim czasie /średnio/od wizyty rewolucjonistki knajpa upada?I jeszcze jedno,!Czy teraz sanepid nie zwraca uwagi na rozczochrane fryzury personelu w restauracjach???
|
|
Wczoraj byłam z mężem na kolacji w Orient Expressie. Jedlismy rewolucyjne dania Pani Gessler ..... Fałszywa zupa z żółwia do przełknięcia, marokańskie Taine z baraniny - ohyda!!!!!!! Najlepszy był tylko autorski deser Copa Melba. Reszty stanowczo nie polecam!!!!!
|
|
tam gdzie ta gruba baba bywa ! ja już sie nie pojawie. tyle w temacie
|
|
W jakim celu i po co to babsko przyjeżdza do Lublina , chyba po to aby położyć wszystkie knajpy, niechluja jedna
|
|
Skusiłam się, wczoraj... I to będzie mój pierwszy i ostatni raz... Pierwsza "wtopa" to brudna i niedomyta filiżanka na herbatę,bleee, później maty pod talerze również brudne, z zaschniętymi resztkami jakiegoś sosu... kawa kolegii zimna... jak już się doczekaliśmy na jedzeni ( pierś z kurczaka w sosie z kaparów + puree ziemniaczane i fasolka szparagowa) wcale nie było lepiej: puree okazało się słabo gniecionymi ziemniakami bez smaku, fasolka była niedogotowana jedynie sos na piersi z kurczaka( z której notabene wyciągaliśmy jakieś twarde chrząstki czy ściegna) był smaczny. I żeby było mało całość ledwo letnia, bo nawet nie da się o tym powiedzieć ledwo ciepłe. Zdecydowanie od-ra-dzam!
|
|
Mój pierwszy raz w tej restauracji to sałatka, która była niczym nie doprawiona a raczej samym olejem z suszonych pomidorów..Ale co sie dziwic ,skoro kucharze po samochodówce....Zawitałam 2gi raz po rewolucjach M.Gessler. Zamówiłam Tażin (bo to przecież sygnowane danie przez gwiazdę) No i wielkie rozczarowanie..Tak suchego jedzenia jeszcze w życiu nie jadlam..Sam kus kus do tego rodzynki a mięsa jeden kawałek na pół kilo kaszy.. Musialam prosic o oliwe i przyprawy bo oczywiscie kelnerzy nie podali.. Obsługa ok. Chociaz nie orientująca sie w menu oraz skladnikach sprzedawanych dań. Ceny nie wygórowane..
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|