Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lubelski cebularz czeka na unijną rejestrację

Utworzony przez aaaa, 9 marca 2014 o 10:13
Cebularze są pyszne - poprawka, były pyszne: teraz to dmuchane placki zasypane żywą cebulą. 
Zaloguj się, aby oddać głos
0
a cebulę brudną ręką kładzie bez rekawiczki. certyfikat?, tam trzeba sanepid wysłać
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Faktycznie w innych regionach Polski nie sposób natknąć się na ten specyfik.Cebularz znany jest jednak i w Łodzi ale przeważnie jako całkiem prywatny wypiek.W Lublinie najlepsze są te z ulicy Furmańskiej.Tam starają się je piec według starych receptur.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Jakie one tam lubelskie, cebularze zaistniały w podzamojskim Szczebrzeszynie.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Cebularz jak cebularz i wszędzie był wypiekany,ale w tym interesie najważniejsze jest określenie Lubelszczyzna,która nie istnieje i tak propagandę kłamstwa się propaguje,w takim samym stylu jak  "Obozy Polskie"!!!!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Jakie one tam lubelskie, cebularze zaistniały w podzamojskim Szczebrzeszynie.
a Szczebrzeszyn jakby nie patrzeć w województwie Lubelskim leży, a Unia Europejska powstała jak województw było 16, a nie 49, więc "cebularz Lubelski" jak najbardziej pasuje bo odnosi się do całej lubelszczyzny i tam będzie mógł być wyrabiany, pod warunkiem otrzymania odpowiedniego certyfikatu pod względem receptury i wszystko! Ważne że co Polskie chronione będzie na świecie.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Kobiecino twoje rozumowanie nadaje się do leczenia,a cała Lubelszczyzna,to urojenia.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: