Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Zapraszam sanepid do lokali przy Placu Zamkowym. Mandaty murowane!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
ogladajac program telewizyjny p.gesler wydaje mi sie iz sanepid juz dawno powinien pozamykac wiekszosc jadlodajni nazywanych szumnie restauracjami
Zaloguj się, aby oddać głos
0
To ja też mam robotę dla sanepidu.Barek na KUL .al.racławickie w podziemiach.Nie dość ,że jest tam ciągły smród przypalonego jedzenia to bufetowe ciągle palą.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
ZAPRASZAM SANEPID, ABY SPRAWDZIŁ RESTAURACJĘ GALERIA SMAKU, WCHODZĄC OD STRONY WEWNĘTRZNEGO DZIEDZIŃCA BUDYNKU, TJ. OD STRONY KLATKI SCHODOWEJ (A NIE OD WEJŚCIA GŁÓWNEGO OD UL. KARŁOWICZA). SMRÓD POPSUTEJ ŻYWNOŚCI JEST NIE DO WYTRZYMANIA !!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Sprawdzcie Gruba Rybe na Wienawskiej - tam syf i malaria
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Franczyza Gessler na Kołłątaja. Takiego brudu w kuchni nie widziałem. Byłem tam służbowo.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
kobo napisał:
ZAPRASZAM SANEPID, ABY SPRAWDZIŁ RESTAURACJĘ GALERIA SMAKU, WCHODZĄC OD STRONY WEWNĘTRZNEGO DZIEDZIŃCA BUDYNKU, TJ. OD STRONY KLATKI SCHODOWEJ (A NIE OD WEJŚCIA GŁÓWNEGO OD UL. KARŁOWICZA). SMRÓD POPSUTEJ ŻYWNOŚCI JEST NIE DO WYTRZYMANIA !!!
jak się nie nauczysz normalnie pisać to nikt nawet twoich wypocin nie będzie czytać
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Ktoś tu eweidetnie jej nie lubi. Bo restauracja we franczyzie to była "Spiżarka", a teraz lokal jest zrobiony przez kogoś innego, i należy do innych właścicieli
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: