Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Hurra, 95 nowych miejsc pracy w Praktikerze! Hurra, będzie można zarobić 1100 zł na rękę!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Część producentów podjęła inwestycje, niektóre wypadły z rynku. Tak jak ferma w podlubelskiej Turce, która każdego dnia dostarczała na rynek 150 tys. sztuk jaj. – W związku z nowymi przepisami musielibyśmy zainwestować 12 mln zł – mówi Rafał Dudkowski z fermy w Turce. – Do końca grudnia pracowało tu 40 osób. Wszyscy są już zwolnieni. Cała miejscowość została bez pracy. A wy się cieszycie bo kolejny bubland otwierają i zyski za granicę,aby tak dalej to będą zamykać i te blaszaki
Zaloguj się, aby oddać głos
0
piotrk napisał:
Hurra, 95 nowych miejsc pracy w Praktikerze! Hurra, będzie można zarobić 1100 zł na rękę!
Przecież nikt Cię tam nie ciągnie na siłę do pracy. Możesz, masz możliwości, jakich do tej pory w Polsce nie było , zrobić coś sam dla siebie, np. podjąć działalność na własny rachunek. Rozejrzyj się dookoła i zastanów się zanim coś niezbyt mądrego napiszesz.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
piotrk napisał:
Hurra, 95 nowych miejsc pracy w Praktikerze! Hurra, będzie można zarobić 1100 zł na rękę!
Jak skończysz szkołę i przez rok lub dwa posiedzisz na bezrobociu to będziesz modlił się nawet o taką pracę. A na razie pilnie się ucz, byś mógł w przyszłości zostać inżynierem albo przedsiębiorcą i budować nowe fabryki w Lublinie z miejscami pracy za 8-10 tys.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
pit napisał:
A wy się cieszycie bo kolejny bubland otwierają i zyski za granicę,aby tak dalej to będą zamykać i te blaszaki
Wielkich hipermarketów-blaszaków nigdy nie zamykają. Co najwyżej zmienia się ich właściciel i branża sprzedawanych towarów. To, że otwierają PRAKTIKERA, a za jakiś czas CASTORAMĘ to bardzo dobrze. W końcu jakaś konkurencja do 2 x OBI i LEROY MERLIN. Interes kręci się zawsze. Raz lepiej raz gorzej. W przyrodzie nic nie ginie. Mam nadzieję, że dziadowski REAL w Polsce w końcu padnie i wykupi go WAL-MART (takie plotki krążą od dawna).
Zaloguj się, aby oddać głos
0
pit napisał:
Część producentów podjęła inwestycje, niektóre wypadły z rynku. Tak jak ferma w podlubelskiej Turce, która każdego dnia dostarczała na rynek 150 tys. sztuk jaj. – W związku z nowymi przepisami musielibyśmy zainwestować 12 mln zł – mówi Rafał Dudkowski z fermy w Turce. – Do końca grudnia pracowało tu 40 osób. Wszyscy są już zwolnieni. Cała miejscowość została bez pracy. A wy się cieszycie bo kolejny bubland otwierają i zyski za granicę,aby tak dalej to będą zamykać i te blaszaki
Tak, ja się cieszę. Po pierwsze, mam większy wybór i automatycznie zwiększa się konkurencja. A jak zwiększa się konkurencja to zmniejszają się ceny i polepsza się jakość np obsługi. Po drugie, lepiej, że powstanie 95 nowych miejsc pracy niż żadnych. Jeżeli chodzi o fermy, od 2007!!! roku było wiadomo, jakie trzeba spełnić warunki UE, minęło 5 lat. Był czas na to aby stopniowo przystosowywać zakład.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
To będzieta jeść niemieckie czy francuskie jaja
Zaloguj się, aby oddać głos
0
hools napisał:
To będzieta jeść niemieckie czy francuskie jaja
Chińskie dowcipnisiu
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Oooooo, to galerianki będą miały raj.....
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Tylko markety,galerie, a gdzie fabryki,zakłady produkcyjne wszystko sprzedane i zlikwidowane.Szok!!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Lusiek napisał:
Oooooo, to galerianki będą miały raj.....
beda mialy, ale dla ciebie sa w sferze marzen golodupcu
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Praktiker to drożyzna
Zaloguj się, aby oddać głos
0
hools napisał:
To będzieta jeść niemieckie czy francuskie jaja
Lepsze polskie JAJA ? Kura co je znosi nażre się jakiś zmielonych kości i gówien co je wczoraj wysrała (tzw. pasza dla drobiu made in Poland) to i ciągle gdacze tylko: KUR*A ! A jak zniesie z bólem to pstrokate jajo ze skorupką jakby oklejoną żwirem to rolnik swą zasraną łapa weźmie je i wsadzi takie osrane i oblepione pierzem do tekturowego pojemniczka z napisem CHÓFF ŚCIÓŁKOWY i zawiezie do supermarketu na sprzedaż. A kura francuska lub niemiecka to naciamka się zieren zboża wyselekcjonowanych z najlepszych odmian, popije cienkim piwkiem typu lager, drzemnie się w higienicznym kórniku i zniesie cudownie eliptyczne jajko o smaku najlepszych jaj na świecie. Rolnik ubrany w granitur od BOSSa z rękami czystrzymi niż u nas mają chirurdzy przy operacjach przeszczepu serca weżmie takie jajeczko i wyszoruje je do czysta zanim zapakuje je w pudełeczko wyściełane atłasem. To czyje jajko lepsze ? Polskiego rolniko któremu słowo: HIGIENA z niczym się nie kojarzy...bo nie wie co to jest.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Praktiker jest w porządku, wcale nie zarabia się 1100 na rękę tylko więcej, fajna atmosfera i ekipa, oby tak dalej...
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: