Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
kupowałem ten chleb w stokrotce i po 2 dniach pleśniał i to przed datą przydatności do spożycia
Zaloguj się, aby oddać głos
0
PLEŚNIAŁ BO NIE ZAWIERAŁ KONSERWANTÓW Pieczywo z Lubelskich piekarni można kupić w wielu sklepach - jeśli te sklepy teraz podziękują tej piekarni - cóż ... biznes do zamknięcia
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Niestety, każdy chleb pakowany w folię, krojony będzie miał tendencję do pleśnienia - brak powietrza i za dużo wilgoci.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Czas najwyższy zrobić porządek z tą piekarnią bo chleb wypiekany przez nich naprawdę nie nadaje się do jedzenia .Właściciel poszedł na ilość a nie na jakość pieczywa .Kiedyś kupowałem chleb z tej piekarni w sklepie obok politechniki ale od jakiegoś czasu wolę przejść się w okolicę Narutowicza -Głęboka i tam kupić pieczywo.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
pracowałem tam i muszę powiedzieć że to tylko wierzchołek góry lodowej...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Od dwóch lat jem chleb z tej piekarni i jest rewelacyjny. To jakieś totalne nieporozumienie że by zamykać taką piekarnię która posiada wszystkie certyfikaty jakości i produkuje najbardziej pyszne pieczywo w całym mieście a może nawet województwie. Co ja teraz będę jadł jak zamkneli taką piekarnię. Koniec świata.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Kupuję pieczywo z tej piekarni już ponad 5 lat zawsze świerze i smaczne. Nigdy nie miała miejsca taka sytułacja żebym coś znalazła w pieczywie!! Wydaje mi się że ktoś miał w tym udział żeby zamknąć piekarnie.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
W każdej piekarni jest brudno. Pracowałem w kilku takich miejscach i w każdym, wiele rzeczy moznaby było zmienić na lepsze. Chleb z tej piekarni jest ok
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Jak można zamknąć piekarnie która produkuje smaczne, na naturalnym zakwasie, bez polepszaczy,apetyczne pieczywo. Głupota ludzka nie zna granic!! Robienie z igły widły zdarzył się jeden przypadek na milion i odrazu zamykają, a przymykają oczy na dużo częstrze i gorsze przypadki w innych piekarniach!!! A może to wszystko zależy od układów i pieniędzy dasz nie zamkniemy przymkniemy oko nie dasz to Ci zamkniemy
Zaloguj się, aby oddać głos
0
LUBLIN TO ZADUPIE
Zaloguj się, aby oddać głos
0
te piersze 4 posty ro chyba właścieciel piekarni napisał
Zaloguj się, aby oddać głos
0
nie rozumiem ludzi, którzy piszą i się dziwią że jeśli jest syf to jest zamknięcie. Ludzie otrząśnijcie się, pieczywo jest bardzo drogie i jeszcze jakieś "gówno" sprzedają i Wam karzą jeść. Co z Wami? To co Sanepid stwierdza to są fakty, i dobrze że tak się dzieję, ale widać że dla Was nieważne co jecie, aby tylko zjeść. Naprawdę Was nie rozumiem. A skoro tak to nie wypisujcie takich głupot. Jak Sanepid reaguje na interwencje to źle, ale jakby nie reagował to byście pytali gdzie był wtedy Sanepid? Powiem tak: coraz bardziej przekonuję się że ludzie to jednak dzika zwierzyna!!!!Pozdrawiam Sanepid i aby tak dalej. Dzięki za wszystko
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Ilona napisał:
Kupuję pieczywo z tej piekarni już ponad 5 lat zawsze świerze i smaczne. Nigdy nie miała miejsca taka sytułacja żebym coś znalazła w pieczywie!! Wydaje mi się że ktoś miał w tym udział żeby zamknąć piekarnie.
zawsze świe rz e a powinien być zawsze świeŻy
Zaloguj się, aby oddać głos
0
No i sytuacja a nie sytu ł acja
Zaloguj się, aby oddać głos
0
tez jestem tego zdania co większość jak można zamykać tak dobrą piekarnię !!! chleb na naturalnym zakwasie i bardzo smaczny bez konserwantów to wszystko jakś bzdura !!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
żuk napisał:
LUBLIN TO ZADUPIE
1) pochwal się żuczku z jakiej miejscowości pohodzisz. 2) czytając żuczku twoje wpisy mniemam, że nie posiadasz nawet 1/4 mózgu i inteligencji małego chrząszcza, 3) więc jak nie masz nic do powiedzenia to domknij zgryz bo ci rozum przecieka.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Z Lublina napisał:
1) pochwal się żuczku z jakiej miejscowości pohodzisz. 2) czytając żuczku twoje wpisy mniemam, że nie posiadasz nawet 1/4 mózgu i inteligencji małego chrząszcza, 3) więc jak nie masz nic do powiedzenia to domknij zgryz bo ci rozum przecieka.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Witam Czy ta piekarnia dostarcza pieczywo do Stokrotki przy Krańcowej ? Jeśli tak to niestety tez jestem jej ofiarą - myśląc, że to nasiono soi ugryzłem i ukruszyłem zęba...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
szymon napisał:
tez jestem tego zdania co większość jak można zamykać tak dobrą piekarnię !!! [/quote] normalnie, jednego cwaniaka mniej. [quote name='szymon' timestamp='1310749952' post='502173'] chleb na naturalnym zakwasie i bardzo smaczny bez konserwantów to wszystko jakś bzdura !!!
zapomniałeś dodać jeszcze: gratis z różnymi, ekstra super dodatkami. Smacznego.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
a dokładnie w kturej piekarni tego łaha? bo ja też tam pracowałem co prawda dawno dośc, jak mial te piekarnie w Turce/k. lublina.szmaciasz jeden zapłacil mi za miesiąc 100zl.dopiero jak go postraszylem i przyjechałem ze znajomymi to wyplacil.złodziej jeden
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Strona 1 z 6

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: