Hej.
Nie o to chodzi ze clienci sa swiete krowy, ale mozna sie interesowac, co wlasciwie w jakich warunkach niektore ludzie przygotuja nam jedzenie i podaja.
Takie zawody, w szczegoly w hotelarstwo i restauracji, powinne byc dla zawodowcow, kelnerzy, kucharzy takze wlasciciele.
Wiadomo mi sie wydaje ze jest roznica miedzy osoba ktora jest na przyklad zatrudniona JAKO kelner a kelner ze szkoly hotelarskiej...
Z reszta, sa tez 2 kategori ludzi.
Tacy ktore przychodza do restauracji aby cos jeszcz i zaplacic, a im to obojetne w jaki sposob dnia byla przygotowana i serwowana;
A tacy co chca jednak miec jakosc, za cene ktora placa, i te maja prawo do tego, reklamowac jezeli cos jest.
W przypatku brudne miejsce i naczynia, ja bym tez reklamowal.
|
|
ty lepiej bys sie polskiego nauczyl marian ;] |
|
Hej Francuz zobaczymy jak już otworzysz tą swoją budę z wykwintnym jedzeniem i jak ci sanepid wpadnie i zrobi wielki chlew z byle jakiej głupoty ciekawe co wtedy będziesz mówił, a że będziesz z nimi miał do czynienia to bardziej niż pewne
|
|
Ale własciciel domek nad jeziorkiem Piaseczno ,za pieniążki klientów buduje i to okazały aby mieć gdzie balować w weekendy z panienkami.A klient niech żre co che byle zapłacił
|
|
Znajomy pracuje w jednym sieciowym lokalu Sfinx i jak to powiedział "uczciwie radzę Ci jeść gdzie indziej "..cos w tym musi być !!!
|
|
a jak jest w plazie w świnksie? jadam tam czesto ale ciekawe jak jest naprawde?
oprocz tego zamiawiac catering z Sonatiny tam jest bardziej domowe jedzenie no i czasem zjem w czarciej tylko trochę rzadziej ;p
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|