Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Świętomięs Polski w weekend w Lublinie

Utworzony przez włodek, 26 sierpnia 2014 o 20:03
Polacy jedzą mniej mięsa i wędlin bo producenci to krętacze. Konsument mają za idiotę który wszystko kupi.Fakt że nie wszyscy są tacy ale zdecydowana większość. Piekarze i ich "chleb" którego spożycie z roku na rok spada tacy sami. 
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Przestałem jeść wędliny bo są tak naszpikowane chemią i dodatkami nie mającymi z mięsem wiele wspólnego, że nie mam sumienia psuć sobie zdrowia. Kiedyś w kiełbasie zwyczajnej po 36 zł za kilogram poza wodą i przyprawami było 100% mięsa i trochę naturalnego wieprzowego tłuszczu, dziś w kiełbasie jest może 20, 30 góra 50% mięsa, reszta to mielone kopyta, różne mączki, kukurydza, soja itd. Pierdziu, nie jem tego świństwa! 
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Mięsny jeż, mięsny jeż, ty go zjesz, ty go zjesz :)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Złodzieje, wode to mam z MPWIKU. Domowa szynka czy inne wyroby są 3x mniejsze objętościowo od tego co nam się serwuje w sklepach. Są "bezwodne".
Zaloguj się, aby oddać głos
0
producenci sami sobie winni. nikt nie bedzie jadł tego g..... i płacił jak za złoto.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
To zdjęcie jest okropne
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Wieprzowina ma dużo cholesterolu, jest niezdrowa. Wołowina jest zdrowa ale droga. Drób niby tani i zdrowy, ale faszerowany hormonami i antybiotykami. Dobra wędlina zaczyna się od 35 zł/kg, ta tańsza przypomina namoczone i niedokładnie wyciśnięte trociny. To chyba wystarczajace powody, aby spadło spożycie mięsa. A, nie jestem wegeterianinem.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Wieprzowina ma dużo cholesterolu, jest niezdrowa. Wołowina jest zdrowa ale droga. Drób niby tani i zdrowy, ale faszerowany hormonami i antybiotykami. Dobra wędlina zaczyna się od 35 zł/kg, ta tańsza przypomina namoczone i niedokładnie wyciśnięte trociny. To chyba wystarczajace powody, aby spadło spożycie mięsa. A, nie jestem wegeterianinem.
 
Wieprzowina ma dużo cholesterolu, jest niezdrowa. Wołowina jest zdrowa ale droga. Drób niby tani i zdrowy, ale faszerowany hormonami i antybiotykami. Dobra wędlina zaczyna się od 35 zł/kg, ta tańsza przypomina namoczone i niedokładnie wyciśnięte trociny. To chyba wystarczajace powody, aby spadło spożycie mięsa. A, nie jestem wegeterianinem.
Okej durniu-cwaniaku! Kupię tanią wędlinę i sprzedam Ci ją po 36 zł -a Ty ją kupisz, bo "jest dobra, ponieważ jest powyżej 35 zł"...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
  Okej durniu-cwaniaku! Kupię tanią wędlinę i sprzedam Ci ją po 36 zł -a Ty ją kupisz, bo "jest dobra, ponieważ jest powyżej 35 zł"...  
Durniów to ty sobie palancie poszukaj w rodzinie. A ja z zapartym stolcem będę czekał aż sprzedasz mi tą badziewną wędlinę.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: