Wypowiedź Pani Magdy o tych tłukach z Lublina
http://www.fakt.pl/Magda-Gessler-ostro-o-restauratorach-z-Lublina,artykuly,82584,1.html
Aż wstyd, że Pani Magda musi odpowiadac na pytania zwiazane z burdelikiem lubelskim łysego durnia bogdana.
|
|
Byłem za Jeszburgerem,ale jak obejrzałem program to zmieniłem zdanie.
Niektórzy mówią o manipulacji,braku doświadczenia(?) p.Gessler itp.
Ale czarno na białym widać:
- kelnerki mówią,że nie płacą 3 miesiące
- kucharz (zwolniony po programie)mówi,że jakość jest beznadziejna
- kucharz podaje coś i twierdzi że jest chu...
- kelnerka podaje rybę i mówi,że ta ryba to "porażka" zamrażana i odmrażana ileś tam razy.
- "łysy" właściciel zachowujący się jak ostatni cham, a jego brat niekumaty wogóle.
- obsługa nie mająca pojęcia co się robi i jak
- właściciele nie mający pojęcia co sprzedają ludziom i jak się to robi.
- zwalnianie i zatrudnianie co chwila
- żeby w XXIw. nie poradzić sobie z zakupem mięsa do baru na czas ?
ŻENADA, ja tam nie zjem już na pewno. Nie dam zarobić komuś, kto robi sobie jaja z klientów i pomiata pracownikami
|
|
Dla wszystkich, którzy twierdzą, ze program o "Jeszburgerze" to manipulacja cytuję wypowiedź M. Gessler dla ogólnopolskiego tygodnika (pytanie zadane już po programie):
- Każdy ma swoją szansę, ale jeśli gra i cwaniakuje, to nie ma żadnych szans w moim programie - mówi teraz Magda Gessler. - Byłam przekonana, że będzie bardzo dobrze. To było duże rozczarowanie i porażka, również moja...
Okazuje się, że w tym programie restauracyjna rewolucja wcale nie musi zakończyć się sukcesem. Jak mówi prowadząca - chodzi przede wszystkim o prawdę. I wcale nie oszczędza właścicieli:
- Jeśli ktoś nie ma honoru, godności, źle traktuje pracowników i samego siebie... taki jest rezultat! - daje Magda Gessler. Jest ona tym bardziej oburzona, ponieważ TVN dał im w prezencie profesjonalną witrynę chłodniczą. To w niej mieli prezentować świeże mięso, z którego robione miały być hamburgery. A po kilku tygodniach Magda Gessler zastała tam tylko... zmrożone frytki!
- To wcale nie jest kwestia pieniędzy i oszczędności na każdym kroku, bo ci właściciele mają z 4-5 punktów w Lublinie - kończy restauratorka. - To tylko kwestia ludzi, stosunku do nich, do pracowników, klientów i siebie samego
No cóż, nic dodać, nic ująć...
|
|
"bo ci właściciele mają z 4-5 punktów w Lublinie"
trochę to dziwne, bo z tego co wiem jest jeszcze tylko jeden JeszBurger na ul jasnej w lublinie (który ma wielkość trzy na trzy).
moim zdaniem to wielka manipulacja. jadłam nieraz tam burgery, faktem- kiedyś jak był lokal tylko na jasnej były lepsze, jakoś żyje i nigdy się źle po nich nie czułam.
|
|
Kubej to Matoł, zawsze taki był, nie przeszło.....
|
|
Jestescie zalosni, nawet umowy nie czytacie, nie nadajecie sie do biznesu.
Moze budka z fytkami jest dla Was i nic wiecej.
smierdzace mieso i nieuczciwosc w zatrudnianiu ludzi...
|
|
No co Gessler to pirwsza lepsza baba zabrana z ulicy brudas obslizla gruba baba nie znajaca higieny i czystosci w kuchni po prostu czysta reawia mody jak morzna robic takie programy z taka baba babsztylem ludzie trzymajcie mnie bo sie rozlece , nigdy tego programu w mojej telewizji i prosze was ludzie nie ogladajcie tego programu jak nie bedziecie ogladac tego programu spadnie ogladalnosc tego programu i wtedy bedzie po te szarmanckie babie zakonczy sie ten program, nie bedziemy juz ogladac tej idiotki na pewno TVN znajdzie jakas nastepna idiotke i bedzie robila kase na TVN-ie jaki jest idiota ten dyrektor on nie ma pojecia o programach to zakuta pala a nie redaktor naczelny TVN- mysle ze pomylil sie z praca
|
Strona 8 z 8
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|