Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

TOP 10: Gdzie zjeść dobre pierogi w Lublinie i regionie?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 6 listopada 2016 o 08:26 Powrót do artykułu
W Kąkolewnicy!!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Autorze , jak może być farsz zbudowany przepisowo? Doucz się z poprawnej polszczyzny a potem pisz teksty. Na miejscu właściciela gazetki dawno bym zwolnił takiego redaktorka.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
gdzie ta lista?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Lublin pyta: Gdzie ta listo top 10?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
artykuł w stylu Sulisza.Dostał wyżerkę w Mandragorze to i recenzja pozytywna
Zaloguj się, aby oddać głos
0
naciskajcie te strzałki po bokach ekranu
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Papoo Pulawy
Zaloguj się, aby oddać głos
0
SULISZ TO CHYBA NAJBARDZIEJ PRZEKUPNY PISMAK PO CO SZTANDAR GO TRZYMA
Zaloguj się, aby oddać głos
0
"U Elizy" w Piaskach bezkonkurencyjne pierogi podają.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Na 1 Maja w Lublinie "Pierogarnia" przeróżne farsze, smaczne jasne ciasto po prostu pycha!!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
W pierogarni w centrum Parczewa ;)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Ciekawie kiedy doczekamy sie tytułu: "Waldemar Sulisz - 10 najlepszych miejsc na... " AKRYKUŁ SPONSOROWANY. 2/3 wymienionych miejsc to zwykła reklama, sowicie opłacona.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Oczywiście najlepsze pierogi produkuje PIEROGARNIA PIASKI a odsmażyć czy odgotować mozna w domu. Farsze rużne: ruskie,z serem na słodko, z kaszą, z soczewicą z kapustą i grzybami, ze szpinakiem i z fetą, z wołowina , z wieprzowiną i jeszcze inne, których nie próbowałam a jeszcze uszka z grzybami. Cała gama pysznych i bez konserwantów pierogów. Polecam- sprubójcie sa w Aldikach, Gzeli, sklapach Lis iinnych.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Bar u Saszy z Bychawy- ze szpinakiem , pycha...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
czy w tym artykule oceniano pieroga właścicielki, Pani Izy?
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: