Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

TOP 10: Gdzie zjeść dobre pierogi w Lublinie i regionie?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 6 listopada 2016 r. o 08:26 Powrót do artykułu
W Kąkolewnicy!!!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Autorze , jak może być farsz zbudowany przepisowo? Doucz się z poprawnej polszczyzny a potem pisz teksty. Na miejscu właściciela gazetki dawno bym zwolnił takiego redaktorka.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
gdzie ta lista?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Lublin pyta: Gdzie ta listo top 10?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
artykuł w stylu Sulisza.Dostał wyżerkę w Mandragorze to i recenzja pozytywna
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
naciskajcie te strzałki po bokach ekranu
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Papoo Pulawy
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
SULISZ TO CHYBA NAJBARDZIEJ PRZEKUPNY PISMAK PO CO SZTANDAR GO TRZYMA
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
"U Elizy" w Piaskach bezkonkurencyjne pierogi podają.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Na 1 Maja w Lublinie "Pierogarnia" przeróżne farsze, smaczne jasne ciasto po prostu pycha!!!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
W pierogarni w centrum Parczewa ;)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Ciekawie kiedy doczekamy sie tytułu: "Waldemar Sulisz - 10 najlepszych miejsc na... " AKRYKUŁ SPONSOROWANY. 2/3 wymienionych miejsc to zwykła reklama, sowicie opłacona.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Oczywiście najlepsze pierogi produkuje PIEROGARNIA PIASKI a odsmażyć czy odgotować mozna w domu. Farsze rużne: ruskie,z serem na słodko, z kaszą, z soczewicą z kapustą i grzybami, ze szpinakiem i z fetą, z wołowina , z wieprzowiną i jeszcze inne, których nie próbowałam a jeszcze uszka z grzybami. Cała gama pysznych i bez konserwantów pierogów. Polecam- sprubójcie sa w Aldikach, Gzeli, sklapach Lis iinnych.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Bar u Saszy z Bychawy- ze szpinakiem , pycha...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
czy w tym artykule oceniano pieroga właścicielki, Pani Izy?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...