Piekarz zostanie przekwalifikowany na kasjera ;)
|
|
Ciekawe ze pracownicy dostali wypowiedzenia niedlugo bedziemy pracowac jak niewolnictwo
|
|
Byłem na weselu gdzie podawane było ciasto i ciastka ze Staropolskiej polecane przez hotel Luksor. Ciasta masakra 90% została i poszła do śmietnika na drugi dzień. Dobrze, że tort i kilka innych cist było z innej cukierni to trochę uratowało sytuację.
|
|
Aldik miał dobre ciasto :(.
|
|
Ciasta aldika byly pyszne a te obecne to badziew!!! Jak mozna bylo zrezygnowac z czegos co bylo dobre i zchodzilo...dziwna polityka i zupelnie nie zrozumiala
|
|
już nie będę kupowała ciasta w Aldiku..............sorry!!!!!!!!!!
|
|
Wiele razy kupowałem ciasta w Aldiku. Nigdy nie było problemu, zawsze smaczne i świeże. Za to cukiernia Staropolska to badziew, ciasta przesuszone, niesmaczne, tona proszku do pieczenia...Zdecydowanie odradzam. Aldik baaaardzo na tym straci. Szkoda.
|
|
Nie idźcie tą drogą managerowie
|
|
Heh...no to zrobiliscie interes menadżery :-D
|
|
Jeeeju po co sklep ma byc czynny do 24. Ludzie dokad to wszystko zmierza? No chyba, ze beda placic jakies super pieniadze. To nie policja, sluzba zdrowia, straz etc. Tylko SPOZYWCZY!
|
|
praca w aldiku za najniższą krajową więc bez rewelacji a wymagania coraz wyższe niedługo może wstawią łózka zeby personel mógł byc obecny 24h .Nie można prosic o podwyżkę bo pieniądze nie motywują do pracy a motywacja ma być praca praca i praca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
szkoda cukierni z Aldika, pyszne i świezutkie ciasta, nie wierzę ze na tym nie stracą...
|
|
Aldik mial super ciasta masakra zamyka sie swoja ciastkarnie a wprowadza badziewie coz powiedziec glupota
|
|
ciasto z aldika akurat było dobre i niedrogie a to ze staropolskiej być morze jest smaczne na pewno ładnie wygląda ale widziałam ceny w aldiku na czubach i niestety jest bardzo drogie a jeśli chodzi o pieczywo z aldika to jest bardzo niedobre i jest to opinia wielu osób .
|
|
pieczywo z aldika jest niedobre i to należy zmienić a nie ciasto które było zawsze świeże, smaczne i niedrogie w przeciwieństwie do drogiego ciasta ze staropolskiej .
|
|
Kto pozwolił na wjazd z Kraśnickiej ?
|
|
Tego nie wiem ale jedno jest pewne że spowoduje to korki, jeszcze wieksze korki bo płynnosc pasa prawego bedzie przyblokowana. Może być więcej kolizji i wypadkow. |
|
Tego nie wiem ale jedno jest pewne że spowoduje to korki, jeszcze wieksze korki bo płynnosc pasa prawego bedzie przyblokowana. Może być więcej kolizji i wypadkow. |
|
Ja pozwolilem. Masz cos?
|
|
Ciasta, torty z Aldika zawsze były dobre i świeże. Wiele razy zamawiałam je i zawsze przygotowywane byly tak samo smacznie
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|