Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Bychawski piróg

Utworzony przez dambit, 23 maja 2008 o 21:18
Piróg ? , ahhh, i pączusie z nadzieniem z wisienka , mam zboczone skojarzenia.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Narobiliście mi smaku, jadę do Bychawy na święto pierogów. Pozdrawiam gotujących z Dziennikiem.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Pochodzę z Podlasia, u nas podobnie robi się babkę ziemniaczaną, też z brytwanki, je się ją na gorąco ze śmietaną, na zimno z masłem.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Po raz kolejny go robię, bo rodzina się zajada... tylko daję odrobinę mniej sera i śmietany, ma dla mnie lepszą konsystencję. Smakowitsza skórka wychodzi przy 1-1,5 szklanki zsiadłego mleka. A ogólnie pyszotka!
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: