Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Czy to jakiś słup ogłoszeniowy/reklamowy?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
chłodnik w Portofino nad zalewem-pycha z ziemniaczkami opiekanymi
Zaloguj się, aby oddać głos
0
W Sielsko Anielsko golonka peklowana w saletrze i sucha jak wiór! Odradzam tak przygotowaną golonkę!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
KTO TO KU RWA PISZE ?! DZIECKO ZE SZKoŁY PODSTAWOWEJ ?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Nie wiem co macie do Goliński peklowanej w saletrze, zresztą nie musi być w saletrze, wystarczy sól kuchenna, a mięso jest o niebo lepsze. Jak Pan dobrze wie peklowanie mięsa odbywa się od dawnych lat,a kruchość większa i mięso smaczniejsze.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: