Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Coraz więcej ekobazarów w Lublinie

Utworzony przez Gość, 25 października 2013 o 09:44 Powrót do artykułu
żywność ekologiczna tzn  normalna tak jak chciała natura.Dlaczego żywność naszpikowana chemią sztucznością nazywana jest normalna a żywność naprawdę normalna nazywana ekologiczną?To zakłamanie współczesnych czasów.Czy nie mam racji?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Dlaczego żywność skażona chemią i sztucznością nie nazywamy żywnością chemiczną sprzedawaną np   w chemiomarketach? Tylko normalną zwykłą żywność nazywamy ekologiczną sprzedawaną na ekobazarach.Dlaczego czemuś co jest zwykłe naturalne i proste nadaje się wartość ponad normę.Kiedyś ta żywność była normą dziś to luksus?.Najpierw karmią nas chemicznym syfem a potem chcą wmówić ludziom że zwykły normalny katofel bez chemii to kartofel ekologiczny!Zakłamanie współczesnych czasów.Czy nie mam racji?      
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Zatrudnimy na pelen etat do pracy progresywnej. www.PRACAPROGRESYWNA.PL  
Zaloguj się, aby oddać głos
0
To adres satelitarnego lokalizatora osób posiadających włączony tel komórkowy.  wejdź na tą stronę: http://make.my/gps  Następnie wypełnij obydwa pola i kliknij "zlokalizuj numer" a zobaczysz gdzie jest i co robi. (Zdjęcie z satelity może być trochę zamazane.)  
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Zdecydowanie masz rację. Uważam, że powinno się mówić prawdę o warzywach nieekologicznych i wtedy ekologiczne same powrócą na właściwe miejsce. A prawda jest okrutna. Jak porównamy zawartość składników pokarmowych w jednych i drugich, to okazuje się, że nic nie tracimy kupując 3 razy droższe warzywa ekologiczne. Właściwie to powinniśmy zwrócić uwagę na to, że w warzywach z chemicznej uprawy możemy spotkać wiele niepożądanych, szkodliwych wręcz substancji (np. azotyny - w dużych ilościach). Problemem w uprawach ekologicznych są mykotoksyny, ale są sposoby na ich eliminację. Polecam warzywa uprawiane w ProBiotechnologii. Można zamówić na Elizówce w Lublinie w Hali C. Firma nazywa się Mikrobiotyk. Jak poszperacie w internecie, to ich znajdziecie bez problemu. Ja zaopatruję się u nich od ponad roku. Mają super kapustę kiszoną tradycyjnie i eko.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: