Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Domowy smak najlepszych lubelskich zup

Utworzony przez jon, 16 czerwca 2013 o 20:34 Powrót do artykułu
tradycyjna , domowa kuchnia .i kostka rosołowa.to wystarczy, żeby nie czytać dlaej tego plepleple
Zaloguj się, aby oddać głos
0
U mnie "Sałaciankę" robi się ciut inaczej. Od kiedy tylko pamiętam babcia robiąc ją najpierw porwaną sałatę podsmażała na kropli oleju aż zmiękły głąby, a dopiero później wraz z puszczonym sokiem wlewała do gotującego bulionu. Potem przyprawy i zabielanie domową śmietaną. Z zieleniny gotowała też "szczawiankę" i zupę z gorczycy (tego popularnego chwastu)-  tej akurat okropnie nie znosiłam, a mój tato do dziś ją uwielbia i najlepiej bardzo gęstą, gdzie "łyżka stoi" ;)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Taki "znawca" kulinarny, a sztuczny bulion po postacią kostki rosołowej do domowej zupy podaje...
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: