Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Jak upiec cebularze w domu?

Utworzony przez Krzesimir, 6 stycznia 2014 o 17:58 Powrót do artykułu
A cebula musi być koszerna?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Witam przeczytałam przepis na cebularze ale coś tu nie GRA w składzie farszu mąka nie figuruje natomiast w opisie wykonania do sparzonej cebuli i odciśniętej należy dodać mąkę i włożyć do słoika..Pozdrawiam Krystyna
Zaloguj się, aby oddać głos
0
cebularz jest :-) to najlepszy tekst prasowy od kilku lat lubelski ze smakiem i przydatny ... a przy okazji cebula co do zasady jest koszerna :-)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Zgadzam sie z postem pani Krystyny dotyczącym farszu. Czy do cebuli dodajemy mak zamiast mąki, który jest w składzie farszu?!
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: