Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Jak upiec cebularze w domu?

Utworzony przez Krzesimir, 6 stycznia 2014 o 17:58 Powrót do artykułu
A cebula musi być koszerna?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Witam przeczytałam przepis na cebularze ale coś tu nie GRA w składzie farszu mąka nie figuruje natomiast w opisie wykonania do sparzonej cebuli i odciśniętej należy dodać mąkę i włożyć do słoika..Pozdrawiam Krystyna
Zaloguj się, aby oddać głos
0
cebularz jest :-) to najlepszy tekst prasowy od kilku lat lubelski ze smakiem i przydatny ... a przy okazji cebula co do zasady jest koszerna :-)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Zgadzam sie z postem pani Krystyny dotyczącym farszu. Czy do cebuli dodajemy mak zamiast mąki, który jest w składzie farszu?!
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz:
Uwaga czytelniku!
Nie teraz Przeczytaj i wyraź zgodę

Informujemy, że w dniu 25 maja 2018 r. na terenie całej Unii Europejskiej, w tym także w Polsce, wejdzie w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. W związku z tym chcielibyśmy Ci przekazać kilka informacji na temat zasad przetwarzania Twoich danych osobowych.

Rozumiem

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.