Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kuchenne rewolucje Magdy Gessler w Nałęczowie (wideo)

Utworzony przez tłusta magda, 22 listopada 2011 o 17:13 Powrót do artykułu
Wytłumaczcie mi , jak te wszystkie bary , restauracje itd funkcjonują bo w każdym syf i brud ?!!! ZA CO ZASRANY SANEPID BIERZE KASĘ !!!!!!!!!!!!?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Kolejni frajerzy dali się nabrać, pogratulować
Zaloguj się, aby oddać głos
0
"Magda Gessler, oprócz potraw kuchni regionalnych i światowych, do menu restauracji wprowadziła także dania z dzika, daniela czy sarny" ... w sam raz dla sanatoryjnych kuracjuszy z Niemiec, bo miejscowi nałęczowiacy i polscy kuracjusze będą mogli się oblizać. Ciekawe, że ich strona internetowa karczmanaleczowska.org nie podaje ani swego menu ani cennika, co robią wszystkie szanujące się knajpy, które nie wstydzą się swych cen.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Z dala od tego lokalu. Skoro właściel wie na co zwraca uwagę Magda Gessler a mimo to nie zrobili porządków w kuchni na jej przyjazd, to tym bardziej jaki syf i g.. na talerzu musi byc w pozostałe dni. Generalnie jest tak w większości "restauracji" - i właściciele i obsługa nie ma kultury i nie dba o higienę. Życzę smacznego. Do DzW - słowo "zajawka" raczej nie jest słowem literackim; nie ma dnia by w waszej "gazecie" nie było błedów. Można skończyc dziennikarstwo, można, ale pewnych rzaczy nie da się wyuczyc, np. wrażliwosci na polszczyznę. I w dodatku utrwalacie u młodzieży złe nawyki. Oj, panie naczelny Wiejak, tylu polonistów (z urodzenia) bez pracy...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
http://
Ostatnio edytowany 22 listopada 2011 o 19:12
Zaloguj się, aby oddać głos
0
kto ten kudłaty łeb wpuszcza do kuchni? SANEPID się boi pójść z kontrolą w czasie realizacji programu?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Gdyby menagier* i właściciel mieli czas dla swoich klientów byłoby zdecydowanie lepiej. Mieliśmy (nie)przyjemność z tym Państwem. Chcieliśmy zorganizować wesele, najpierw rozmawialiśmy z menagierem*, który po kilku dniach miał się z nami skontaktować aby podać cenę, za jaką mogliby wyprawić nasze wesele z podanym przez nas menu ale niestety nie doczekaliśmy się, rozumiemy, pewnie myślał jak tu zwiększyć obrót, no na naszym weselu trochę by zarobił ale NIE CHCIAŁ. Postanowiliśmy skontaktować się z wlaścicielem, kilka terminów nie pasowalo, bo przecież to myśliwy, nie miał czasu, jak się w końcu udało to wszystko trzeba było z niego wyciągać w żaden sposób nie zareklamował ani nie zachwalił swojego lokalu totalna żenada, wszystko z Pana S. trzeba było wyciągać, tak jak to byśmy my mieli mieć doświadczenie w organizacji wesel i widzieli o tym wszystkim, co powinniśmy, cennik przy założeniu z reklamy w Anonsach oraz porównaniu marnego 4 daniowego menu na przyjęcie -SZOK, przystawki o zmniejszonej gramatuże, po co w ogóle kłaść coś na stół, przecież można wziąć kasę a goście przyniosą kanapki ze sobą, totalna olewka NAS klientów, którzy chcieli właścicielowi zostawić 28 000 złotych, tu nie o jedzenie chodzi drodzy Państwo tylko o sposób traktowania klienta my jesteśmy jak najbardziej na NIE.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Ja również źle wspominam wizytę w tym lokalu. Czekaliśmy z żoną i dziećmi przy stoliku ale w ciągu 20 min nikt z kelnerów nie podszedł. Żenada. Trzeba się liczyć z tym, że w słoneczną niedzielę w Nałęczowie klientów będzie sporo, a co z tym idzie i obsługi powinno być więcej. Ogólnie nie polecam.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
niedobrze mi się robi jak patrzez na gębę tej "kreatorki smaku" córka czerwonego barona kreowana na speca od gotowania, czekam na porgramy z kreatorką stylu czyli z niejaką kasią tusk, mamy już kreatorów dobrego zachowania niejaką czerwoną jolantę kwasniewską. pier...ne czerwone ukłądziki.... a ciemny naród patrzy i .... całkiem głupieje
Zaloguj się, aby oddać głos
0
no to teraz napewno już tam nie będę jadła - chyba że zrobią dezynfekcjie i deratyzacje !!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
ejj gdzie sa komentarze????były wczesniej!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
byłam tam kilka miesięcy temu, zamówiłam sałatkę grecką. z wierzchu wyglądała bardzo apetycznie, więc omal nie spadłam z krzesła kiedy spostrzegłam, że kawałki sałaty są ... ubłocone! nie lekko brudne, na liściach widać było błoto! poproszona kelnerka nawet nie spojrzała na talerz, tylko go zabrała i z wielką pretensją w głosie zapytała czy podać coś jeszcze! oooooo nieeeee.... nigdy więcej!
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: