Wszystko fajnie tylko czemu Pan Waldemar Sulisz ciągle powtarza tematy kulinarne? Czemu nie szuka nowych ścieżek i możliwości....???
|
|
w piaseckich flakach nie ma nic szczególnego więc dziwi mnie ciągłe drążenie tematu,a pozatym restauracja nigdy nie była na poziomie przyzwoitym tylko starą komunistyczną jadłodajnią,flaki wszystkim smakowały bo w kryzysie nigdzie ich nie było,a wiesniaki jadac z miasta czasem zajezdżali na cudowne flaki.Teraz są ogólnodostępne wiec w wielu domach robi sie je całkiem przyzwoite i smaczne.
|
|
Flaki piaseckie są bardzo dobre, jednak znacznie lepsze były flaki warszawskie w słynnym Barze u Flisa. Dziennie przerabiano tam około pół tony flaków wołowych, a kolejka kończyła na dworze. To były flaki! Z flaków piaseckich osunąłbym zasmażkę, która ani smaczna, ani zdrowa...
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|