Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Wszystko fajnie tylko czemu Pan Waldemar Sulisz ciągle powtarza tematy kulinarne? Czemu nie szuka nowych ścieżek i możliwości....???
Zaloguj się, aby oddać głos
0
w piaseckich flakach nie ma nic szczególnego więc dziwi mnie ciągłe drążenie tematu,a pozatym restauracja nigdy nie była na poziomie przyzwoitym tylko starą komunistyczną jadłodajnią,flaki wszystkim smakowały bo w kryzysie nigdzie ich nie było,a wiesniaki jadac z miasta czasem zajezdżali na cudowne flaki.Teraz są ogólnodostępne wiec w wielu domach robi sie je całkiem przyzwoite i smaczne.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Flaki piaseckie są bardzo dobre, jednak znacznie lepsze były flaki warszawskie w słynnym Barze u Flisa. Dziennie przerabiano tam około pół tony flaków wołowych, a kolejka kończyła na dworze. To były flaki! Z flaków piaseckich osunąłbym zasmażkę, która ani smaczna, ani zdrowa...
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: