Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Mrówki i sos z koników polnych w najlepszej restauracji świata

Utworzony przez takiTAM, 27 października 2012 o 17:07
wali sie ludziom w głowach od tych pieniedzy, nidługo włąsne g..no zaczną jeść chcąc być oryginalnym innym lepszym, Pewnie samkuje jak .... ale nikt sie nie przyzna no bo najlepsza restauracja ....
Zaloguj się, aby oddać głos
0
wali sie ludziom w głowach od tych pieniedzy, nidługo włąsne g..no zaczną jeść chcąc być oryginalnym innym lepszym, Pewnie samkuje jak .... ale nikt sie nie przyzna no bo najlepsza restauracja ....
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Rene Rdzepi gościł w Polsce w ramach projektu Cook It Raw. Ciekawe jakie są jego wrażenia z pobytu na Suwalszczyźnie. Jesteśmy pewni, że Wojciech Modest Amaro pokazał, "czym chata bogata" . Noma utarła nosa niejednej francuskiej perełce . http://czysmakuje.blogspot.com/
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: