Podalibyscie w których lokalach wystąpiły nieprawidłowości, to wtedy byłaby to większa kara dla właściciela niż ten nałożony mandat. Dalej będzie to robił, bo więcej zaoszczedzi na produktach (czyt. oszukiwaniu klientów) i będzie na kolejne mandaty, tak ruch by zmalał i może wtedy, by zaczął dbać o jakość potraw.
|
|
działania pozorne ,co te głąby z inspekcji sobie wyobrażają,że ludzie zapomnieli ,jak śmiecie urzednicze kontrolowały a w kiełbasie były zdechniete krowy szkapy ,sól drogowa inne gówna i plugastwa ?to gdzieście wtedy byli? też mi wieprzowina zamiast cielęciny,co to q-rwa ma być?
|
|
Akurat z tą wagą to chyba normalne, że się waży przed przyrządzeniem. Przecież wszystkie wartości kaloryczne, itp też się podaje dla surowego produktu.
|
|
kolejny przykład nierzetelności dziennikarskiej. PISZECIE DZIENNIKARSKIE PLOTKI - Jak się pisze że restauracja oszukuje klientów-to się pisze która-z nazwy.Jak piszecie że stacja paliw oszukuje-to się pisze-która stacja oszukuje.Wtedy czytelnicy mają szacunek do dziennika/rza który służy społeczeństwu. Boicie się napiętnować udowodnione oszustwa? PO PROSTU SĄ TO ZWYKŁE PLOTKI - i boicie się odpowiedzialności za nieścisłe informacje. Inaczej jest to dla czytelnika fikcja literacka nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością. To dla mnie Radio Erewań-i tyle w temacie rzetelności dziennikarskiej.
|
|
Artykuł bez konkretów, bezwartościowy. I zastanawiam się, czy taki Sanepid ma pojęcie, ile osób bez książeczek BHP pracuje w lubelskich restauracjach... mnóstwo :)
|
|
ktoś gdzieś był, ktoś coś słyszał bo w kolejce do lekarza jedna pani powiedziała że jakaś pani jej powiedziała. Oto poziom Dziennika i jej dziennikarzy po Politechnice lub WSEI.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|