Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Operacja "cynaderki"

Utworzony przez Tomasz Orłowski, 5 lutego 2008 o 12:49
Waldek, nie wprowadzaj ludzi w błąd... Nerka musi być moczona KILKA razy w mleku, a nie płukana w wodzie, bo w ten sposób nie straci nieprzyjemnej woni moczu. Na pewno nie trwa to kilka minut, ale najlepiej kilka godzin. A co do jakości tej potrawy w "Przystani", to mogę potwierdzić, ze jest rewelacyjna:-)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Nerka była moczona w wodzie i śladu przyrodzonej woni nie było. Moczenia w mleku wymaga nerka o podejrzanej świeżości. Też jestem fanem tej potrawy.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: