Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Piwo niepasteryzowane - świeże i zdrowe? Nie do końca

Utworzony przez piwosz, 24 października 2011 o 13:19 Powrót do artykułu
Kanadyjski Browar produkujący m.in. Perłę oszukuje klientów wciskając im piwo poddane mikrofiltracji która wyjaławia piwko jeszcze bardziej niż pasteryzacja. Taki napój nie potrzbuje obróbki termicznej (pasteryzacji) bo po filtracji nic już nie zostaje z kultur bakterii.Stąd ciemny narodzie 5tygodniowy termin przydatności do spożycia.Smacznego, nabijajcie kasę głupim kanadolom.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Puknij się w głowę Piwosz Perłą Niepasteryzowaną. Może w końcu zacznie normalnie funkcjonować twój mózg.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Łeb pusty jak kufeł. Prawda w oczy kole? Dałeś się omotać kanadyjskiej propagandzie? Wspieraj dalej bandę która zamknęła browar Zwierzyniec i pozbawiła wielu ludzi pracy a nas dobrego piwka. Perła niepasteryzowana jest tak wyjałowiona ze wszystkiego że pasteryzacja to zbędny wydatek. Ale widać ignorantów nie brakuje. Twu, wspieram tylko polskie browary bo nie lubię piwa z koncentratów!!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: