Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Po chińskim czosnku czas na chińskie pomidory

Utworzony przez perła, 11 czerwca 2012 o 16:37
chiński czosnek nie ma żadnych wartości bakteriobójczych, czy odżywczych ( był artykół w K.L.) badali go w Puławach i dlatego właśnie pleśnieje, ciekaw jestem czy takiej samej jakości żywieniowej bedzie chiński pomidor, bo jeżeli tak to ja dziękuję, wolę suchy chleb, ale też bedzie z chin?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
"Samego keczupu przeciętny Chińczyk zjada 600 g rocznie". Jestem pewna, że Polacy w ciągu miesiąca zjadają taką ilość.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
powiem krótko ; chińczyk nigdy niczego dobrego nie wyprodukuje za wyjątkiem piłeczki pingpongowej. Ich czosnek, pomidory, skutery, odzież to największe badziewie na świecie. Ja nie widziałem jeszcze chińskiego produktu który byłby dobrze wykonany.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
mietek napisał:
powiem krótko ; chińczyk nigdy niczego dobrego nie wyprodukuje za wyjątkiem piłeczki pingpongowej. Ich czosnek, pomidory, skutery, odzież to największe badziewie na świecie. Ja nie widziałem jeszcze chińskiego produktu który byłby dobrze wykonany.
Jesteś pewnie b. młody, bo ja pamiętam i mam z rodzinnych zasobów piękną porcelanę. Pamiętam też chiński jedwab i to wcale z nie tak odległych czasów. A jakie były chińskie ręczniki, enerdowskie przy nich wyglądały jak ścierki do podłogi.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: