Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Po co kucharzowi dyplom magistra

Utworzony przez Inż., 28 czerwca 2011 o 09:52
Niedługo pewnie zrobią studia magisterskie dla fryzjerów czy szewców...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Zaloguj się, aby oddać głos
0
a kto dzisiaj nie ma tytułu magistra, raczej nieliczni, dzisiaj magister traktowany jest jak kiedyś ktoś był po maturze i tyle nic szczególnego, łatwość zdobycia wyższego wykształcenia w porównaniu co było 30 lat temu wzrosła 100krotnie, a na prywatnych uczelniach aby płacić tylko i ma się tytuł, także luzik, teraz nic już nie znaczy ten tytuł, brakuje za to pracowników technicznych z zawodem
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: