Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Przepis na cebularze od Esterki

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 5 grudnia 2017 r. o 08:16 Powrót do artykułu
Co to jest ten skraj szabaśnika? Poeta książki kucharskiej od 7 boleści!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Sratatata... Cebula MUSI być blanszowana w osłodzonej wodzie! Inaczej wyjdzie g.. a nie cebularz!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
MNIAM MNIAM !!!.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
ksiazeczka w aldiku kosztuje 19,90zl,....bylam zainteresowana, ale jak uslyszalam cene, to zbastowalam
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
cebularz to sztuka wypieku a nie przepis tzw. "certyfikowane" smakują dużo gorzej niż "placek z cebulą i makiem" z dobrych piekarni
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...