Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Tłusty czwartek przed wojną i w okresie PRL (zdjęcia)

Utworzony przez Michał, 16 lutego 2012 o 12:30
dzięki za podpisy do zdjęć
Zaloguj się, aby oddać głos
0
oglądając zdjęcia z przed 1939 roku , odnoszę wrażenie że naszym światłym elitom politycznym własnie taka Polska się marzy
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Pewnie kiedyś to były prawdziwe pączki niegnioty no nie znali ulepszaczy, spulchniaczy i innej chemii ehh
Zaloguj się, aby oddać głos
0
najlepiej usmażyć własne pączki - mamy wtedy pewność że są pozbawione spulchniaczy itp., smakują lepiej, wychodzą taniej, a na dodatek mamy satysfakcję że są własnej roboty:))
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Gość napisał:
oglądając zdjęcia z przed 1939 roku , odnoszę wrażenie że naszym światłym elitom politycznym własnie taka Polska się marzy
powoli, konsekwentnie do takiej zmierzamy . fachowa i skuteczna opieka lekarska - nie jest już dostępna , ze względów finansowych , dla paru milionów polaków . dziś , tylko prywatnie można być prawidłowo leczonym
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Czy pączki są inne ?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Te najprawdziwsze, z dziada pradziada nie znały oleju, strzykawki ani chemicznych ulepszaczy. Hm ... owszem można tekie dziś kupić w starych cukierniach ale ich cena jest dwókrotnie wyższa (ponad 2 zł) niż pączkopodobnych tworów.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: