Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Unia zwędzi nam kiełbasę?

Utworzony przez arek, 7 stycznia 2014 o 11:22 Powrót do artykułu
jak świat światem ludzie utrwalali mieso solą i dymem. Czyżby chemia było zdrowiej?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Przecież tu chodzi o to, by zniszczyć naszych producentów, którzy są konkurencyjni wobec tych z Zachodu.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Wyjedź z kraju. Poszukaj pracy w innym państwie. Nie potrzebujemy tutaj takich malkontentów, sierot nierobów. Jak sie nie podoba to zmień pracę, taką, gdzie to Ty będziesz szefem.
mogą mnie cmoknąć, wędziłem, wędzę i będę wędził. Sprzedawałem, sprzedaję i będę sprzedawał i nikt sraczki nie dostał. Właśnie wyciąłem parę olch i czereśni bo po ostatnim wędzeniu zabrakło taki miałem ruch w interesie.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Termometry rtęciowe, zielone strzałki na skrzyżowaniach, konieczna jazda na światłach, żarówki, teraz wędzenie. Co będzie następne? Trzeba zwiewać z Unii jak najprędzej.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Dym niezdrowy, ale cała tablica Mendelejewa w "dodatkach" do wędlin to już ok! Dodac jeszcze soli drogowej i suszu jajecznego i kiełbacha będzie git. Na promocję po 4,99 do grylka jak znalazł.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Niech żyje wedzona kiełbasa a unia niech się wypcha
Zaloguj się, aby oddać głos
0
  który wydziela się, gdy tłuszcz z wędzonego dymem mięsa spada na palenisko.  
A kto pod wędliną umieszcza palenisko?Prawdziwych fachowców to nie dotknie bo wędlina jest tylko w dymie,palenisko z boku.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
kolejny "fakt" medialny. Ludzie,nie dajcie się zwariować. Ponad 90 % zakładów mięsnych w Polsce spełnia te normy. i wcale te normy nie są nowe, od 2 lat temat był wałkowany w Komisji Europejskiej i kto chciał albo musiał już dawno przestawił produkcję. Tylko dziennikarze w Polsce jak zwykle budzą się po fakcie
Zaloguj się, aby oddać głos
0
A kto pod wędliną umieszcza palenisko?Prawdziwych fachowców to nie dotknie bo wędlina jest tylko w dymie,palenisko z boku.
Raczej grillowania powinni zakazać.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: