Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
i jak się skończą takie badania? to jest oczywiste. wyroby z małych wytwórni i mniejszym budżetem  będą przekraczały kilkakrotnie normy unijne więc będą zmuszone do modernizacji linii produkcyjnej  lecz nie wszystkich będzie stać na to więc pozostanie zamknięcie interesu, przy okazji  będzie propaganda, że jak szkodliwe jest przydomowe wędzenie w związku z czym należy wędliny kupować w sklepach więc społeczeństwo nawet wiejskie będzie się ustawiać w kolejkach po "zdrową wędlinę";d. jak nazywają  się takie działania??? oczywiście to jest lobbing.    
Zaloguj się, aby oddać głos
0
w dXpie byłeś i gXwno widziałeś... - większość firm, nawet tych małych, zaczęło modernizować swoje linie produkcyjne już od 2004 r, czyli od wejścia Polski do UE i już dawno temat mają z głowy - to że ty się o tym przed chwilą dowiedziałeś z gazety, to nie znaczy, ze właściciele zakładów wędliniarskich o nowych przepisach też nie wiedzieli, owszem - wiedzieli od dawna, bo okres przejściowy na zmianę zawartości benzo(alfa)pirenu zaczął się już w 2011 r. - ponad 90% zbadanych do dzisiaj polskich wędlin spełnia normy UE reasumując- nie rób ludziom wody z mózgu forumowy "mędrcze"...
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: