Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wołowina po burgundzku

Utworzony przez michał, 18 kwietnia 2008 o 10:35
Fajowski przepis, choć trudny. W sobotę z dziewczyną robimy:)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Przepisy są coraz konkretniejsze, coraz mniej zbędnych ozdobników, brakuje mi tylko konkursów związanych z gotowaniem. Pomyślcie. Pozdrawiam wszystkich gotujących z Suliszem i panią Magdą
Zaloguj się, aby oddać głos
0
A ja tam najbardziej lubię sztukę mięsa w sosie chrzanowym, to dopiero jest wołowina, ugotowna w warzywach, z marcheweczką!!!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
S.O.S. Jak się piecze babkę ziemniaczaną? Studiuję w Lublinie, ale jestem z Przemyśla. A mój chłopak z Białegostoku. I uparł się na tą babkę
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: