Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Zanim żeberko wskoczy na grilla

Utworzony przez ...., 13 lipca 2009 o 15:33
super jedzonko
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Nie rozumiem, co za przyjemność wcinać wygotowane, pozbawione soku i aromatu coś co kiedyś było mięsem. Jeżeli ktoś poleca takie danie oznacza to że nie ma zielonego pojęcia o dobrej kuchni. Żeberka wystarczy dobrze przyprawić, odstawić na godzinkę, obsmażyć szybko w gorącym tłuszczu żeby pozamykać pory przez które ucieka cały sok z mięsa i wrzucić na 1,5 godziny do pieca w żaroodpornym naczyniu, najlepiej szklanym z przykrywką. Gwarantuję że wyjdą o niebo lepsze niż pozbawione smaku i aromatu wygotowane mięso.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: