Brawo panie Jagiełło,piwo przepyszne,tylko na śląsku rzadko spotykane. brawo za promowanie lubelszczyzny.
|
|
Coś mi się z cyframi nie zgadza - albo pobliście już Hainekena.
70 tys. hektolitrów na dobę - czyli zchodzi im codziennie 14 milionów pólitrówek hehehe.
Ktoś miał tróję z matmy.
|
|
Pijany pisał tekst i wyolbrzymiał cyfry.Albo właściciel prosty chlopina i hektolitry z litrami się myla .a już zapytać ile mililitrów ma litr to odpowiedż by padła że sto
|
|
Dokładnie, trzeba wspierać lokalne biznesy. Podoba mi się podejście nieużywania do produkcji tanszego chmielu tylko lubelskiego- nie tak jak te wszystkie koncerniaki typu tyskie, co piwem nie powinno sie nazywac.
|
|
Super, ze Pan promuje lubelszczyzne. ja osobiście pijam też lokalne browary, ja też perełkę, bo wiadomo , że wyłącznie z lubelskiego chmielu, nie jak te wszystkie koncernowe na rynku.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|