Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Magda Gessler w Lubartowie. Jak wypadła rewolucja? Zobacz odcinek

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 20 maja 2016 r. o 09:57 Powrót do artykułu
Tylko tego nie spieprzcie jak Ąka... Bo tam też były rewolucje, ale jeszcze większe rewolucje to pod kopułami właścicielek się zrobiły i wyszła tragedia połączona z dramatem
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Kto tego mopa zaprasza na Lubelszczyznę i na jaki ch... trzęsie tymi kładami ten kocmołuch !!!!!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Spieprzyli? Chyba żartujesz. Ąka jest teraz świetna. Fajny wystrój, domowe jedzenie i zwykle pełno ludzi. Jak dla mnie to przykład tego, że te rewolucje działają, a nie są tylko telewizyjną papką. Idź, zobacz a nie marudzisz.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Jaki dziennik takie artykuły !!!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Do Lubartowa przywiozła gości na kolację,ale to przebrzydła propaganda!!!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Ja tam widziałam ludzi z Lubartowa.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Ąka faktycznie jest przereklamowana. Wybraliśmy się z rodziną na obiad no i sorry ale szału nie było. Sos chrzanowy chrzanowym nie był a kaszę ganiałam widelcem w pseudo chrzanowym sosie. Porcje takie żeby tylko nie umrzeć z głodu. Tak więc może komuś to odpowiada ale oczekiwałam czegoś lepszego.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Magda, jak zawsze-ładna i w formie, z prawdziwym znastwem kulinarnym i fachowymi poradami. Niestety do lubelaków to nie dociera, żarli by tylko bliny i pirogi a ich znastwo kulinarne ogranicza się do kebsów i to ......z kurczakiem. Od kiedy prawdziwy kebab robi się z brojlerów? matoły. Won wam od Małgosi która przyjmuje u siebie zagranicznych gości, pokazuje im piękną kuchnię polską.Porcje estetyczne i w sam raz, a nie propaguje obżarstwa. jak wam mało to dokuptase pirogów w garmażerce
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A kisiel robią z kotów?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
rewolucja czego ? chamstwa , arogancji , poniżania jakie możemy obejrzeć w każdym odcinku prezentowanym przez ta panią ??? każdy odcinek jest identyczny tylko lokale się zmieniają po co to oglądać ? tam nie liczy się smak tylko prowokacje i z tego niby kulinarnego programu i tak nic się nowego nie dowie , szkoda tylko czasu . jej rewolucje tylko gorsze smaki wprowadzają i beznadziejne nazwy lokali :(
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
generic viagra
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Użytkownik niezarejestrowany napisał:
Magda, jak zawsze-ładna i w formie, z prawdziwym znastwem kulinarnym i fachowymi poradami. Niestety do lubelaków to nie dociera, żarli by tylko bliny i pirogi a ich znastwo kulinarne ogranicza się do kebsów i to ......z kurczakiem. Od kiedy prawdziwy kebab robi się z brojlerów? matoły. Won wam od Małgosi która przyjmuje u siebie zagranicznych gości, pokazuje im piękną kuchnię polską.Porcje estetyczne i w sam raz, a nie propaguje obżarstwa. jak wam mało to dokuptase pirogów w garmażerce Już nie reklamuj :) A to dobre :) osobe otyłą uważasz za ładną i w dobrej formie :) O jej znawstwie to już tomy napisali ale jak wiadomo na kuchni zna się niewiele , wystarczy odwiedzić jej kilka lokali i stwierdzić że ani jedzenie nie smakuje , niezbyt czysto to nawet i serwetek brakuje , tylko ceny z kosmosu . Zamiast reklamować tą osobę należało by osobiście sprawdzić a nie pisać głupoty i ciekawy jestem skąd ta wiedza kebabowa chyba sama jesteś ta osobą która się tym żywi bo nie znam nikogo kto by kebaby uważał za jedzenie i to konsumował :)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
do tych co krytykują rewolucje to nie wypowiadam się co do nazw lokali ale zawsze problemem sa potworny syf i brud tych miejs. zwłaszcza kuchni oraz często bardzo niskiej jakości produkty do tworzenia potraw, gesslerowa nie wymaga cudów tylko czystej kuchni i dobrych składników, dzięki takim trepom ktorzy tego nie widzą takie meliny trwaja az do przyjazdu rewolucji i gdzie sanepid po drugie...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A ja tam lubię oglądać ten program, oprócz gotowania ukazane są problemy między ludzkie i sposób jak je rozwiązywać. Bo z Magdą Gessler pracuje cały sztab ludzi których nie widać.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Użytkownik niezarejestrowany napisał:
do tych co krytykują rewolucje to nie wypowiadam się co do nazw lokali ale zawsze problemem sa potworny syf i brud tych miejs. zwłaszcza kuchni oraz często bardzo niskiej jakości produkty do tworzenia potraw, gesslerowa nie wymaga cudów tylko czystej kuchni i dobrych składników, dzięki takim trepom ktorzy tego nie widzą takie meliny trwaja az do przyjazdu rewolucji i gdzie sanepid po drugie...
Użytkownik niezarejestrowany napisał:
gdzie tu widziałeś syf i brud,po pierwsze to nie była do tej pory melina, a co do dobrych składniów to jest problem właścicieli a nie sanepidu, sanepid nie układa jadłospisów i nie narzuca co ma być serwowane,niby mądry a taki tępy
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...