Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Magda Gessler w Lubartowie. Jak wypadła rewolucja? Zobacz odcinek

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 20 maja 2016 o 09:57 Powrót do artykułu
Tylko tego nie spieprzcie jak Ąka... Bo tam też były rewolucje, ale jeszcze większe rewolucje to pod kopułami właścicielek się zrobiły i wyszła tragedia połączona z dramatem
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Kto tego mopa zaprasza na Lubelszczyznę i na jaki ch... trzęsie tymi kładami ten kocmołuch !!!!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Spieprzyli? Chyba żartujesz. Ąka jest teraz świetna. Fajny wystrój, domowe jedzenie i zwykle pełno ludzi. Jak dla mnie to przykład tego, że te rewolucje działają, a nie są tylko telewizyjną papką. Idź, zobacz a nie marudzisz.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Jaki dziennik takie artykuły !!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Do Lubartowa przywiozła gości na kolację,ale to przebrzydła propaganda!!!
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Ja tam widziałam ludzi z Lubartowa.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Ąka faktycznie jest przereklamowana. Wybraliśmy się z rodziną na obiad no i sorry ale szału nie było. Sos chrzanowy chrzanowym nie był a kaszę ganiałam widelcem w pseudo chrzanowym sosie. Porcje takie żeby tylko nie umrzeć z głodu. Tak więc może komuś to odpowiada ale oczekiwałam czegoś lepszego.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Magda, jak zawsze-ładna i w formie, z prawdziwym znastwem kulinarnym i fachowymi poradami. Niestety do lubelaków to nie dociera, żarli by tylko bliny i pirogi a ich znastwo kulinarne ogranicza się do kebsów i to ......z kurczakiem. Od kiedy prawdziwy kebab robi się z brojlerów? matoły. Won wam od Małgosi która przyjmuje u siebie zagranicznych gości, pokazuje im piękną kuchnię polską.Porcje estetyczne i w sam raz, a nie propaguje obżarstwa. jak wam mało to dokuptase pirogów w garmażerce
Zaloguj się, aby oddać głos
0
A kisiel robią z kotów?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
rewolucja czego ? chamstwa , arogancji , poniżania jakie możemy obejrzeć w każdym odcinku prezentowanym przez ta panią ??? każdy odcinek jest identyczny tylko lokale się zmieniają po co to oglądać ? tam nie liczy się smak tylko prowokacje i z tego niby kulinarnego programu i tak nic się nowego nie dowie , szkoda tylko czasu . jej rewolucje tylko gorsze smaki wprowadzają i beznadziejne nazwy lokali :(
Zaloguj się, aby oddać głos
0
generic viagra
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Użytkownik niezarejestrowany napisał:
Magda, jak zawsze-ładna i w formie, z prawdziwym znastwem kulinarnym i fachowymi poradami. Niestety do lubelaków to nie dociera, żarli by tylko bliny i pirogi a ich znastwo kulinarne ogranicza się do kebsów i to ......z kurczakiem. Od kiedy prawdziwy kebab robi się z brojlerów? matoły. Won wam od Małgosi która przyjmuje u siebie zagranicznych gości, pokazuje im piękną kuchnię polską.Porcje estetyczne i w sam raz, a nie propaguje obżarstwa. jak wam mało to dokuptase pirogów w garmażerce Już nie reklamuj :) A to dobre :) osobe otyłą uważasz za ładną i w dobrej formie :) O jej znawstwie to już tomy napisali ale jak wiadomo na kuchni zna się niewiele , wystarczy odwiedzić jej kilka lokali i stwierdzić że ani jedzenie nie smakuje , niezbyt czysto to nawet i serwetek brakuje , tylko ceny z kosmosu . Zamiast reklamować tą osobę należało by osobiście sprawdzić a nie pisać głupoty i ciekawy jestem skąd ta wiedza kebabowa chyba sama jesteś ta osobą która się tym żywi bo nie znam nikogo kto by kebaby uważał za jedzenie i to konsumował :)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
do tych co krytykują rewolucje to nie wypowiadam się co do nazw lokali ale zawsze problemem sa potworny syf i brud tych miejs. zwłaszcza kuchni oraz często bardzo niskiej jakości produkty do tworzenia potraw, gesslerowa nie wymaga cudów tylko czystej kuchni i dobrych składników, dzięki takim trepom ktorzy tego nie widzą takie meliny trwaja az do przyjazdu rewolucji i gdzie sanepid po drugie...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
A ja tam lubię oglądać ten program, oprócz gotowania ukazane są problemy między ludzkie i sposób jak je rozwiązywać. Bo z Magdą Gessler pracuje cały sztab ludzi których nie widać.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Użytkownik niezarejestrowany napisał:
do tych co krytykują rewolucje to nie wypowiadam się co do nazw lokali ale zawsze problemem sa potworny syf i brud tych miejs. zwłaszcza kuchni oraz często bardzo niskiej jakości produkty do tworzenia potraw, gesslerowa nie wymaga cudów tylko czystej kuchni i dobrych składników, dzięki takim trepom ktorzy tego nie widzą takie meliny trwaja az do przyjazdu rewolucji i gdzie sanepid po drugie...
Użytkownik niezarejestrowany napisał:
gdzie tu widziałeś syf i brud,po pierwsze to nie była do tej pory melina, a co do dobrych składniów to jest problem właścicieli a nie sanepidu, sanepid nie układa jadłospisów i nie narzuca co ma być serwowane,niby mądry a taki tępy
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: