Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Bychawa królestwem pierogów (zdjęcia)

Utworzony przez pierożnyj, 25 maja 2014 o 23:56 Powrót do artykułu
Pierogi są co prawda tylko na nielicznych zdjęciach, ale za to wyglądają naprawdę apetycznie :)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
To czternasty czy piętnasty festiwal pierogów? 
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Byłem tam,typowy wiejski odpust , nic ciekawego ...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
no to sobie pojadłem........ trzeba było napisać o tym kilka dni wcześniej. czy było napisane? przegapiłem?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
3 zeta za parking, 10 zeta wjazd, droga ta impreza, zanim się obejrzysz juz masz 13 pierogów w plecy, acha niektore za słabo podgotowane bo zimne w środku i jeszcze to disco polo....
Zaloguj się, aby oddać głos
0
dobrze, że pierogi a nie golonka, frytki i musztarda :)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Ten typowy odpust przygonił mi na myśl świąteczne specjały, takie jak barszcz czerwony, który idealnie wpasował się w klimat pieczonych pierogów z mięsem, serwowanych na tym jarmarku. Zakupiwszy kilkanaście sztuk nabrałem smaku i postanowiłem więc zrobić barszczyk według sprawdzonej, prostej metody.   Składniki:  
  • koncentrat barszczu z buraków ćwikłowych Pińczów
  • kostka rosołowa
  • cebulka woda
  • majeranek,
Wodę zagotować z kostką rosołową, dodać cebulkę i koncentrat. Przyrządzać według przepisu na opakowaniu. Na koniec dosypać garstkę majeranku. Podawać z uszkami, pasztecikami lub krokietami. Barszcz wychodzi naprawdę bardzo smaczny. Idealne rozwiązanie na świąteczny, wigilijny stół.      
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: