Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Cebularz jak oscypek. Wkrótce będzie chroniony

Utworzony przez ~z Lublina, 30 czerwca 2014 o 08:30 Powrót do artykułu
A dlaczego certyfikat ma wydawać biuro w Warszawie jak cebularz jest lubelskim produktem?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Dobrze, a czy nazwą chronioną będzie "cebularz lubelski" czy sam "cebularz" również. Bo chciałbym żeby zniknęły te dziwe produkty w hipermarketach w innych polskich miastach jakie spotykam, nie dające się przełknąć kawałki czegoś z cebulą, a noszące nazwę cebularz
Zaloguj się, aby oddać głos
0
to ja będę jadł placki z cebulą - tańsze i bez szkodliwych unijnych miazmatów
Zaloguj się, aby oddać głos
0
halo! a dlaczego placek z cebulą nie może mieć np. 10 cm średnicy. Co to za regulacje. Wsadźcie sobie ten certyfikat gdzieś. Kretyństwo.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
oczywiście że może - placek z cebulą zwany potocznie cebularzem może mieć 10 cm średnicy łatwo go będzie odróżnić od placka z cebulą zwanego oficjalnie cebularzem po cenie i wielgich oznaczeniach że EU i srutututu  
Zaloguj się, aby oddać głos
0
oczywiście że może - placek z cebulą zwany potocznie cebularzem może mieć 10 cm średnicy łatwo go będzie odróżnić od placka z cebulą zwanego oficjalnie cebularzem po cenie i wielgich oznaczeniach że EU i srutututu  
cytuję info dotyczace placka  "– Ale o średnicy mniejszej niż 5 cm lub większej niż 25 cm – dodaje Zubrzycka."
Zaloguj się, aby oddać głos
0
To dobrze, że Unia zabbierze sobie te wstrętne cebularze ze sklepów. Jedynie dobry cebularz jest z domowego wypieku, wg receptury naszych babć, reszta to przemysłowe podróby zachłannych piekarzy.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
To dobrze, że Unia zabbierze sobie te wstrętne cebularze ze sklepów. Jedynie dobry cebularz jest z domowego wypieku, wg receptury naszych babć, reszta to przemysłowe podróby zachłannych piekarzy.
  Uważaj, bo Unia cie posadzi za nielegalne cebularze, wpadną służby na chatę i bez certyfikatu się nie wykręcisz.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
cytuję info dotyczace placka  "– Ale o średnicy mniejszej niż 5 cm lub większej niż 25 cm – dodaje Zubrzycka."
e tam... różnica cała tkwić będzie nie w rozmiarze a w tym czy nazwa dla placka danego będzie potoczna czy oficjalna - znaczy prócz ceny i tablicy informacyjnej o rozmiarach przekraczających znacznie 25 cm  
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Uważaj, bo Unia cie posadzi za nielegalne cebularze, wpadną służby na chatę i bez certyfikatu się nie wykręcisz.
;-) prawdziwy cebularz musi mieć oczywiście nasiona maku lekarskiego - inne gatunki maku to podróba
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Uważaj, bo Unia cie posadzi za nielegalne cebularze, wpadną służby na chatę i bez certyfikatu się nie wykręcisz.
Rzeczywiście, tak może być i już namawiam swoją mamę, żeby z tymi domowymi wypiekami zaczeła się kryć i zaczęła wypieki nocą tak jak jej dziadek gdy pędził słynny trunek zwany PKWN. Inaczej skończy w pierdlu  a my będziemy chodzić głodne jak psy bezdomne.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Uważaj, bo Unia cie posadzi za nielegalne cebularze, wpadną służby na chatę i bez certyfikatu się nie wykręcisz.
Hahaha :D dobre :D polecam cebularze babci mojego tż. Najpyszniejsze <3
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: