Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Pierwsze piekarnie z certyfikatem na wypiek cebularza

Utworzony przez jon, 30 października 2014 o 09:30 Powrót do artykułu
może lepiej  Inspektorzy Wojewódzkiego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych zajmą się tą chemią pakowaną w społeczeństwo w postaci wyrobów tzw, mięsnych oraz piekarniczych  robionych z proszków   
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Cóż za przypadkowa zbieżność nazwisk...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Tych cebulowych śmierdzieli nie powinno być w normalnych sklepach spożywczych.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Kiedy Straż Miejska zostanie wyposażona w cebulowóz, ktorym bedzie sprawdzać, czy ktoś w swoim domu nie usiluje upiec sobie cebularza, albo innego wypieku chronionego przez unię jewropejską?
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Ile to kosztuje aby piec zastrzezone cebularze?Jesli piekarze musieliby za to dodatkowo placic to przerzuca to oplate na konsumentow,a dla konsumenta nie ma to znaczenia czy cebularz bezdie centymetr mniejszy czy wiekszy,czy bedzie posypany makiem niebieskim czy bialym.Cebulka tez moze byc zwykla albo culkrowka,a cebularz moze nazywac sie nie koniecznie lubelski ale np.regionalny.O tym wszystkim chcemy wiedziec.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: