Bardzo mnie ciekawi jak ta sprawa się zakończy i kto poniesie konsekwrncje, ja w tym lokalu już nigdy nie zagoszcze
|
|
200 zł powinno być 20000.
|
|
Czym chata bogata tym goście rzygają.
|
|
smieszna kara, masakra
|
|
200 zł to Sanepid lubelski daje za nic zwykle bo musi kasę zebrać… więc nie wierzę że właściciel coś zawinił w tej sprawie…
|
|
Po co się produkujesz. I tak nie gościsz w żadnych lokalach-żresz salceson jak ci twoja stara da. |
|
Ciekawe co na to konkurencja,strasznie dziwne te zatrucia...
|
|
hmmmmmmmm to teraz po takim artykule powodzenia w biznesie ....
|
|
Abc lecz się
|
|
A ja i tak dalej będę tam czasami po drodze jadał. W odróżnieniu od biedy tam jest smacznie.
|
|
O co jest złego w jedzeniu salcesonu żałosny człowieczku
|
|
a za co ten mandat? chyba nie za salmonellę? musiał być syf podczas kontroli.
|
|
Moi zdaniem jeżeli byłaby to wina restauracjii to na pewno nie 5 dań byłoby z bakterią a conajmniej cała grupa, może to pracownik nabroił?
|
|
Już tam moja noga nie postanie . Byłem tam parę tygodni temu. Nie zachorowałem ale może dlatego , że wódką się odkażałem . Dzisiaj jadę auto oddać od dezynfekcji i konkretnego mycia bo stało na parkingu przed tym lokalem zakażonym. Gdyby to że piłem wódkę to bewnie też bym zachorował i może kopyta bym wyciągnął .
|
|
Nie wiem jak "karmią" w tej izbie ale do bidy to już nigdy nie wstąpie . Byłem tam ostatnią sobotę . Masakra jakaś .
Ciemno jak w "d..e" , brak mozliwości zapłacenia kartą , jedzenie takie samo jak wszędzie , dymu tyle co wędzarni . Nigdy więcej . masakra .
|
|
Brałam udział w jednej z uroczystości 27 sierpnia, która miała miejsce w Jakubowej Izbie. Muszę powiedzieć, że sporo osób narzekało na liczne problemy zdrowotne i są w trakcie badań lekarskich. Mam nadzieję, że właściciel restauracji weźmie odpowiedzialność za zaistniałą sytuację bo jak na razie sądząc po wypowiedziach na temat salmonelli nie widzi w tym swojej winy. Myślalam, że jest to profesjonalna firma, jednak pozory mylą.
|
|
Odnośnie bidy co Ty gościu gadasz ? Wcale nie jest tam ciemno, kartą płacić można bez problemu, jedzenie jest bardzo dobre a ten dym to nie wiem gdzie widziałeś. Typowy polaczek dla którego wszystko jest be.
porażka.
|
|
Dużo pracowników pracuje tam tylko na weekendy pewnie nie mają nawet książeczek zdrowia i aktualnych badań
|
|
Trzeba przepytać gości i pracowników jak często myją i czy w ogóle myją ręce po wyjściu z toalety. Bo jak widzę w pracy czy w pubie to mało kto. Brudny ten naród :(. Dodam jeszcze: polanie wodą z kranu to nie mycie!!!
|
|
może miał syf i gluty na zapleczu?
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|