Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Wychowałem się na tej musztardzie.Inne mi nie smakują."Saperska" z Parczewa zawsze miała to coś Szkoda,że ciężko ją dostać w innych regionach... Mam nadzieje,że receptura się nie zmieni a i opakowania jak na mój gust też są ok:)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
ale biznes, 2,2mln :-) warto o tym artykuł napisać... to jakieś 10% sumy jaka poszła na przebudowę skrzyżowana na 3-Maja z Radziwiłłowską :-) zbudowanie jednego bloku mieszkaniowego to większy biznes niż ta cała musztarda z octem...
Zaloguj się, aby oddać głos
0
XD napisał:
Wychowałem się na tej musztardzie.Inne mi nie smakują."Saperska" z Parczewa zawsze miała to coś Szkoda,że ciężko ją dostać w innych regionach... Mam nadzieje,że receptura się nie zmieni a i opakowania jak na mój gust też są ok:)
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Saperska to jest łopatka tzw. saperka a musztarda jest sarepska.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Nowy właściciel i już ocet z Parczewa do kitu !!! Żółty i o innym zapachu.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Pracuje Tam i nic sie nie zmienia nie ma czym robic wszystko popsute i rozpada sie... Juzek
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Pracuje Tam i nic sie nie zmienia nie ma czym robic wszystko popsute i rozpada sie... Juzek
Dziwne ,że zatrudniają tam takich głąbów co nie umieją poprawnie napisac nawet swojego imienia.
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: