Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Zjedliśmy tonę zatrutego smalcu?

Utworzony przez redachtór, 10 grudnia 2008 o 11:55 Powrót do artykułu
>Smalec był pakowany w opakowania po 250 gram.... Proponuję,aby red (?) tom podjął naukę np.na wieczorówce,gdyż: 1 gram 2...3....4 gramy 5...6 .....itd gramów A więc powiinno być w opakowaniach po 250 graMÓW
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Dziękuje po raz kolejny. Juz wyrzuciłem wszystkie proszki do pieczenia teraz mam powyrzucać wszystkie smalce z wagą 250 "GRAM" bo jak zwykle o bardziej dokładnych informacjach nie ma co pisać. Wiecie pismaki że do jednego sklepu w polsce trafił jeden towar, który był czy jakiś niepewny i teraz go ktoś wycofuje chyba że by nie wycofał bo już go ktoś kupił i ewentualnie na coś zachoruje i wtedy jakis pismak z jakiejś gazety coś napisze.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Po co ta panika? Przecież podkreślają, że aby doszło do zatrucia trzeba by było zjeść tego naprawdę dużo. Chemia jest teraz we wszystkim czy nam się to podoba czy nie.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Kiedyś była ptasia grypa - przelatywały nad Polska ptaki które przenosza wirusa H5 itd Firmy drobiarskie plajtowały . ciekawe komu teraz zależy na tej zadymie w mediach i w TVN o produktach , kto chce coś ugrac. Przecież to UE miał wprowadzic bezpieczeństwo zywnosci i żywienia a co sie okazuje najwiekszy syf maja u siebie a ci co chca się szybko dorobic wezma wszystko aby zostało pare groszy.
Zaloguj się, aby oddać głos
0
Hm... a gdzie jest pozostałą część mięsa jedną firmę wykazali po nazwie czy to "kozioł ofiarny" kto ma w tym cel ??? A gdzie była nasza "boska" weterynari skoro mineło już 2 miesiące od wyprodukowania smalcu, ktoś tu czegoś nie dopilnował no to trzeba przedsiębiorce pokopać, i co z kontroli weterynaryjnych jak oni nic nie potrafią upilnować (banda która tylko stołki grzeje i nie robi tego co powinna). Pytam gdzie jest pozostałe mięso ???
Zaloguj się, aby oddać głos
0

Dodaj odpowiedź:


Zaznacz "Nie jestem robotem", by dodać komentarz: