Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Magda Gessler bierze na widelec Czarcią Łapę

Utworzony przez sanepid, 18 września 2010 r. o 12:07 Powrót do artykułu
no to teraz by sie przydala kontrola sanepidu
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
ohh czyżby Boguś z JeszBurdela napisał post powyżej?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
I to się nazywa profesjonalne podejście a nie tak jak w przypadku tych cwaniaczków z Jesza którzy najpierw sami poprosili o pomoc i dali d... a później się żalili wszem i wobec jak to paskudnie zostali potraktowani. Ten program jest dla profesjonalistów a nie dla idiotów którym się wydaje, ze jak mają parę restauracji to już są wielkimi biznesmenami i nie muszą słuchać nikogo ani nawet stosować się do jego rad.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
"Wprowadziliśmy wszystkie zmiany i spokojnie czekamy ? przekonuje Nowomiejski. ? Dla nas to normalny dzień pracy. U nas taka "mobilizacja" jest po prostu codziennie" No to coś słabo z tą "mobilizacją" u was. Macie płacić Gminie Lublin 30 tys. zł czynszu miesięcznie. Sami podbiliście na przetargu tę sumę. Od miesięcy zalegacie z czynszem i nie płacicie go regularnie. Zaległości są niewyobrażalne (jest o tym kilka artykułów tutaj i u konkurencji).
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
picza napisał:
ohh czyżby Boguś z JeszBurdela napisał post powyżej?
on ma na imię Bogusław; hahahahaha
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Menedżer który nie płaci swoim pracownikom ( kolegom ) pieniędzy za wykonaną pracę to ch.. a nie menedżer. Pamiętaj że kiedyś się to na Tobie zemści Łukaszku...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A mi się podoba stanowisko Czarciej Łapy, o to o to chodzi, żeby dostrzec problem i konieczność wprowadzenia zmian. Następnie trzeba te zmiany wprowadzić w życie, dobrze jest także, jak osoba obiektywnie patrząca zaproponuje coś innowacyjnego. Myślę, że P. Gessler zna się na swojej pracy, jak mało kto. W dodatku nie owija w bawełnę i mówi to co myśli. O to chodzi, żeby- zgnoić, bo w innym przypadku taki typowy konserwatysta nie zrozumie sensu zmian.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
jaaa napisał:
on ma na imię Bogusław; hahahahaha
Bogumił...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Gość napisał:
I to się nazywa profesjonalne podejście a nie tak jak w przypadku tych cwaniaczków z Jesza którzy najpierw sami poprosili o pomoc i dali d... a później się żalili wszem i wobec jak to paskudnie zostali potraktowani. Ten program jest dla profesjonalistów a nie dla idiotów którym się wydaje, ze jak mają parę restauracji to już są wielkimi biznesmenami i nie muszą słuchać nikogo ani nawet stosować się do jego rad.
Ponieważ <>JeszBurger<> pochodzi z innej "Bajki" i do Czarciej Łapki się nie umywa.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Niech ktoś pogoni tego tłustego babsztyla z naszego miasta. Uwzięła się czy co?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
TW Filozof napisał:
Niech ktoś pogoni tego tłustego babsztyla z naszego miasta. Uwzięła się czy co?
Jeżeli lubisz "świńskie żarcie" to do chlewa. Restauracje mają serwować normalne jedzenie.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Jeżeli ona wejdzie do kuchni nie zakrywszy swoich tlenionych kudłów i nie włoży fartucha to moja noga więcej nie postanie w tej "czarciej łapie".Dość najazdu warszawki na spokojny Lublin.A SANePiD niech lepiej sie weźmie do roboty zamiast pisać komentarze.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
jeremi napisał:
Jeżeli ona wejdzie do kuchni nie zakrywszy swoich tlenionych kudłów i nie włoży fartucha to moja noga więcej nie postanie w tej "czarciej łapie".Dość najazdu warszawki na spokojny Lublin.A SANePiD niech lepiej sie weźmie do roboty zamiast pisać komentarze.
litości...pokaż mi knajpę, w której wszyscy wchodzący do kuchni maja czepki na głowach, nie masz pojęcia o realiach to sie nie wypowiadaj bo sie ośmieszasz
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
PROBLEM W TYM, ZE W LUBLINIE NIE CZESTO MOZNA SPOTKAC SWIEZE MIESO , SKLEPY PRYWATRNE, JAK I HIPERMARKETY SERWUJA MIESO CZSEO "ODSWIEZANE", "UZDATNIANE", NASYCONE SRODKAMI CHEMICZNYMI, ZEBY NIE SMIERDZIALO. JAK BARDZO BYLAM ZDZIWIONA, GDY BEDAC W WARSZAWIE U KUZYNKI KUPILAM SCHAC I POLEDWICZKI WOLOWE, KTORE WCALE NIE ZALATYWALY "OBCYM" ZAPASZKIEM. ZAPYTALAM, CZY TAKIE MIESO MOZNA KUPIC TYLKO NA POLNEJ , KUZYNKA POWIEDZIAL, ZE NIE MIALA NIGDY PROBLEMU Z "ODSWIEZANIEM" -"PODKOLOROWANIE"( CZERWONY KOLOR) NIESWIEZEGO MIESA PLYNEM O ODCZYNIE KWASOWYM ZAWSZE WYCHODZI W GAENKU CZY NA PATELNI. LUBLIN POZOSTAL W TYLE -ANI SANEPID, ANI PIH 9CZY ISTNIEJE JESZCZE?) NIE WESZLY DO EUROPY. NADAL TKWIA W KOMIUNIE, JAK I PERSONEL CZY WLASCICIELE SKLEPIKOW MIESNYCH ( WIELE STARSZYCH KOBIET, WYWODZACYCH SIE Z PRLowskiego Spolem czy MHD nadal pelni role sprzedawczyn). MAGDA GESSLER POWINNA ZNIENACKA POJAWIC SIE W KILKU SKLEPACH I ZOBACZYC, CO JADAJA LUBLINIANIE...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Kuchenne rewolucje- papierowe aniołki i lustra z taniego dyskontu w jednej z najpię?niejszych lubelskich knajp, w zabytkowej kamienicy. Ale jaki program (i widzowie) takie pomysły. Moim skromnym zdaniem ta miła pani powinna poprzestać na fast-foodach. To optymalne miejsce dla jej tandetnych pomysłów zajeżdżających chińskim trupem
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
I BARDZO DOBRZE ZE KTOS ZWRACA UWABĘ PANI GESLER,ABY WKŁADAŁA FARTUCH I TE ROZWICHRZONE WŁOSY POWINNA NIESTETY UKRYC W JAKIMS TRZEPKU,CZY NAWET W PONCZOSE.ONA NIE PRZYCHODZI OT TAK SOBIE,ALE TRZEPIE NAD GARAMI KŁAKAMII RĘKOMA POPRAWIA FRYZURE ZA CHWILE MIESZA TA REKĄ W GARZE Z ZYWNOSCIĄ NIESTETY SANEPID MA W 100% RACJĘ,ZE POWINNA PRZESTRZEGAC PRZEPISOW
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
majka napisał:
PROBLEM W TYM, ZE W LUBLINIE NIE CZESTO MOZNA SPOTKAC SWIEZE MIESO , SKLEPY PRYWATRNE, JAK I HIPERMARKETY SERWUJA MIESO CZSEO "ODSWIEZANE", "UZDATNIANE", NASYCONE SRODKAMI CHEMICZNYMI, ZEBY NIE SMIERDZIALO. JAK BARDZO BYLAM ZDZIWIONA, GDY BEDAC W WARSZAWIE U KUZYNKI KUPILAM SCHAC I POLEDWICZKI WOLOWE, KTORE WCALE NIE ZALATYWALY "OBCYM" ZAPASZKIEM. ZAPYTALAM, CZY TAKIE MIESO MOZNA KUPIC TYLKO NA POLNEJ , KUZYNKA POWIEDZIAL, ZE NIE MIALA NIGDY PROBLEMU Z "ODSWIEZANIEM" -"PODKOLOROWANIE"( CZERWONY KOLOR) NIESWIEZEGO MIESA PLYNEM O ODCZYNIE KWASOWYM ZAWSZE WYCHODZI W GAENKU CZY NA PATELNI. LUBLIN POZOSTAL W TYLE -ANI SANEPID, ANI PIH 9CZY ISTNIEJE JESZCZE?) NIE WESZLY DO EUROPY. NADAL TKWIA W KOMIUNIE, JAK I PERSONEL CZY WLASCICIELE SKLEPIKOW MIESNYCH ( WIELE STARSZYCH KOBIET, WYWODZACYCH SIE Z PRLowskiego Spolem czy MHD nadal pelni role sprzedawczyn). MAGDA GESSLER POWINNA ZNIENACKA POJAWIC SIE W KILKU SKLEPACH I ZOBACZYC, CO JADAJA LUBLINIANIE...
Carrefour AL.Witosa 6, 20-315 Lublin.Tutaj gościom zawsze brakuje jakiegoś mięska a dlaczego bo schodzi na pniu !!!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Nie wzbudza, ani mojej sympatii. Ani nie robi dobrego wrażenia. Prosta, nieprzyjemna, opryskliwa Pani, która swym zachowaniem i sposobem bycia potrafi bardzo szybko do siebie zrazić.....Uważam też, jak poprzedniczka zresztą również słusznie zauważyła, że jeśli cokolwiek chce pokazać innym, cokolwiek udowadniać, sama powinna dawać przykład.....Wymachiwanie obrzydliwymi kłakami w kuchni pełnej garów nie jest na miejscu... Poza tym, czy ktoś słyszał, żeby rybę z ośćmi jeść nożem i widelcem...? słyszałam, czytałam, że w taki sposób je się tylko filety rybne, a całą rybkę dwoma widelcami.....może się mylę. Może nie. Ale cień wątpliwości został. Wielka znawczyni, Pani Magda. Dziękuję za takie doradztwo :-). Dziwię się potencjalnym restauratorom, że godzą się na Jej obecność jakie kowleik uwagi.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
czy ogladal ktos nowy progam "uroczej" Madzi? bo chcilem zapytac w jaki sposob wielki kawal karkoweczki z dodatkami i browarek gratis za 13 zeta moze na siebie zarabiac bo przynosic zyskow to raczej napewno nie bedzie!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Marzena napisał:
Nie wzbudza, ani mojej sympatii. Ani nie robi dobrego wrażenia. Prosta, nieprzyjemna, opryskliwa Pani, która swym zachowaniem i sposobem bycia potrafi bardzo szybko do siebie zrazić.....Uważam też, jak poprzedniczka zresztą również słusznie zauważyła, że jeśli cokolwiek chce pokazać innym, cokolwiek udowadniać, sama powinna dawać przykład.....Wymachiwanie obrzydliwymi kłakami w kuchni pełnej garów nie jest na miejscu... Poza tym, czy ktoś słyszał, żeby rybę z ośćmi jeść nożem i widelcem...? słyszałam, czytałam, że w taki sposób je się tylko filety rybne, a całą rybkę dwoma widelcami.....może się mylę. Może nie. Ale cień wątpliwości został. Wielka znawczyni, Pani Magda. Dziękuję za takie doradztwo :-). Dziwię się potencjalnym restauratorom, że godzą się na Jej obecność jakie kowleik uwagi.
Ryby należy jeść przy pomocy sztućców: widelca i specjalnego noża (takiego, który lepiej zbiera miękką potrawę). Dziwnym zwyczajem ? pozostałością po czasach socjalizmu ? jest podawanie do potrawy dwóch widelców. To nie tylko anachronizm, ale i brak elegancji. Jeżeli nie dysponujemy sztućcami do ryby (np. w domu, bo w restauracjach nie powinno być z tym problemu), to podajemy tradycyjne.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...