ZAJEBIŚCIE jeszcze przydałaby się inspekcja pracy i zeznania byłych pracowników których traktował jak śmieci a których zatrudniał na czarno i którym nie pozapłacał za pracę a jeśli ktoś domagał się zapłaty to darł pieniądze w obecności ludzi i zastraszał . Rysiu inspekcja pracy powinna dotrzeć też na Warszawską i nad Wieprz - gdzie są zatrudniani na czarno ludzie
|
|
Może wreszcie ktoś dobierze się temu chamowi do dupska i pokarze że nie on rządzi gastronomią w Lublinie... ,,POWODZENIA,, Panie Ryszardzie. Jest jednak ktoś nad Panem co?
|
|
Ciekawe dlaczego właściciel szanuje tylko pracowników z problemami alkoholowymi...hmmm a może sam ma problem? Cham i Prostak któremu słoma z butów wystaje a rżnie cwaniaka i bogacza...bogaczom prądu za zaległe rachunki nie odłączają .,,ŻENADA,, to wszystkie Twoje teksty PROSTAKU!!!
|
|
Teraz sanepid zamknął restaurację a oni wywiesili kartkę, że z powodu żałoby narodowej restauracja nieczynna... Wstydzili by się... Żałobę to oni mają bo im sanepid knajpę zamknął... bo i tym razem media nie zapłacone - odcięty gaz, brak ciepłej wody... no komments... Szkoda tylko pracowników... Ps. widzę że jest nas więcej...
|
|
I bardzo dobrze. Powinni sami jeździć i sprawdzać a nie czekają na sygnały od szarego ludu.
Bo prawda jest taka że strach jest coś zjeść na mieście. Od frontu wszystko ładnie wygląda
a na zapleczu bród smród kiła i mogiła. Niby człowiek nie świnia wszystko zje, ale bez przesady.
Podobnie jest w sklepach na stoisku mięsnym. Niby wszystko cacy wędlinka w ladach chłodniczych,
ale już w maszynie do krojenia są białe robaki. Więc Panowie i Panie z Sanepidu ruszać zady
bo roboty macie po uszy.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|