Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Top 10 tatarów lubelskich (ceny)

Utworzony 24 października 2015 r. o 22:55 Powrót do artykułu
ciekawe ile warzy autorek tekstów? chyba cukier i cholesterol wyjechany na maksa ha ha ha ha
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Waldemar Sulisz, Ten bełkot od lat... człowieczy los spowodował że specem od jedzenia jest w kozi grodzie. Równie dobrze mógłby występować jako guru od szpitali, czy PKP. Kulinarne beztalencie, bez czucia i rozumienia. Kończ waść Pan i skup się na targu pospólskim.. nie markuj eksperta bo ból i nieswojość czuć na kilometr. Brak talentu. Prosty powód by przestać udawać. I pisać.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Prawdopodobnie najlepszy tatar w mieście? Szkoda, że mrożony.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Może ja się nie znam ale skąd w staropolskiej kuchni oliwa? Spodziewałbym się raczej oleju rzepakowego.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Znakomity przepis - jak zrobić tatar bez polędwicy:)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Pan Sulisz dostaje chyba bony na obiady do restauracji które opisuje ;) od jakiegoś czasu zauważam straszny wysyp food-krytyków... każdy lubi jeść ale nie każdy jest obiektywny w swoich spostrzeżeniach... Panie Sulisz dzisiaj Dziennik Wschodni kto wie może jutro MasterChef... brak słów :)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Panie Sulisz śmieszy mnie Pana artykuł gdy wieży Pan że tatar z polędwicy wołowej za 12,90 gdzie sama polędwica wołowa polska na chwilę obecną kosztuje 76-80 zł/kg, a jak chcemy kupić polędwicę nowozelandzką trzeba zapłacić 120-130 zł/kg . Szybko licząc 76zł/ kg x 120g(polędwicy na talerzu) = 9,12zł + borowiki + żółtko + praca kucharza + praca kelnera + mycie naczyń+ marża = ok. 25-35zł Kupując ligawę za 20-24 zł/kg to koszt 120g jest 2,40zł to powinno wam zobrazować ile powinien kosztować tatar z polędwicy. Pozdrawiam
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Panie Sulisz gdzie można kupić dobrej jakości wołowinę w Lublinie ? Za tatara takie ceny jak w artykule to chyba wyrób tataropodobny :)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Dramat ocena ..... Jadam często tatary w lublinie i takiego syfu jak w chacie czy w sielsko anielsko to dawno nie spotkałem . A czy ktoś wziął pod uwagę MAGIĘ ?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
5 lat temu w ulicach miasta tatar kosztował 25zł a teraz potaniał?!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Proszę sprawdzić z jakich części składa się polędwica wołowa i w jakich cenach jest sprzedawana i dopiero wypowiadać się na ten temat. tatar może być podawany z różnych części polędwicy wołowej, ale w większości przypadków robiony jest z ogona a ta część w hurtowniach nie kosztuje więcej niż 30-40 zł. kupując całą polędwicę kucharz każdą część wykorzystuje do innej potrawy więc nie każda restauracja wykorzystuje całą polędwicę na tatara. Zanim zaczniesz wypowiadać się na temat, który znasz tylko z kuchni domowej poczytaj na ten temat w branżowych pismach.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Panie Sulisz śmieszy mnie Pana artykuł gdy wieży Pan że tatar z polędwicy wołowej za 12,90 gdzie sama polędwica wołowa polska na chwilę obecną kosztuje 76-80 zł/kg, a jak chcemy kupić polędwicę nowozelandzką trzeba zapłacić 120-130 zł/kg . Szybko licząc 76zł/ kg x 120g(polędwicy na talerzu) = 9,12zł + borowiki + żółtko + praca kucharza + praca kelnera + mycie naczyń+ marża = ok. 25-35zł Kupując ligawę za 20-24 zł/kg to koszt 120g jest 2,40zł to powinno wam zobrazować ile powinien kosztować tatar z polędwicy. Pozdrawiam
a ligawa nie jest częścią polędwicy wołowej ?????????? poczytaj
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Sielsko anielsko to obora jakich mało!!!! Omijać ja szerokim łukiem!!!!
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Takie linki jak paszkwil na sielsko anielsko nie do publikowania. Chyba, że to konkurencja a to fe.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...