Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
To jest właśnie restauracyjne żarcie. W PL to sie można tylko tam otruć. Nie dba się o czystość, bakterie wszędzie, żarcie z zamrażarki i mikrofali... wystarczy obejrzeć kuchenne rewolucje M.Gessler gdzie widać, że co karczma (i kuchnia w niej) to syf...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Otworzy gołodupiec jeden z drugim "rastałracje", nakupuje żarła i trzyma go do oporu, bo klientów pięciu na krzyż, aż trafi się frajer, któremu można szajs opchnąć, i później takie są efekty... Przeterminowanego żarcia przecież chamuś nie wyrzuci, bo to "koszta"...   Sanepid, tak samo zresztą jak i inne "instytucje kontrolne", zaczyna działać dopiero wówczas gdy coś się stanie. Wcześniej odhacza się tylko "kontrole" po uprzednim "umówieniu się" z kontrolowanym z co najmniej dwutygodniowym wyprzedzeniem, że takowa będzie...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Ta brudna Gesslerr była w Tadami? Może ona zainfekowała?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
10 zł kary za jednego otrutego. W sumie bardzo oplacalne.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Bylam tam, raz i nigdy wiecej zbulwersowana mialam stac i rzucić talerzem w kelnerów   zestaw sałatek okazal sie tylko surówka pekinką i to niedoprawiona wogole, piers grilowana byla jak kamien, hmm ziemniaki jedynie dalo sie zjesc;/ nie polecam !!!!! dobrze ze ktos im sie dobierze do d.... ruchu i tak tam nie widac aby wesela
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
To już nie ten sanepid co był. Ta instytucja jest niepotrzebna razem z tą panią dyrektor i tym pseudo kierownikiem.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Jak to studenci to pewnie kaca mieli po prostu... 
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Takie są właśnie efekty kupowania mięsa w "promocji" od "lidera" w obsłudze gastronomii ;)(znawcy tematu wiedzą którą firmę mam na myśli)   
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Żenada w naszych restauracjach, każdy oszukuje i chce się wykpić jak najtańszym kosztem. UWAGA OSZUŚCI: Jeżeli planujesz wyjście ze znajomymi na piwo U Szewca proś kelnerkę o zapisywanie ilości przyniesionego piwa lub płać od razu. My wypiliśmy w pięcioro 14 piw a kelnerka naliczyła 20 (oszukali na 60 zł), menadżer nie chcąc wchodzić w dyskusję wezwał od razu ochronę. Dodam, że nikt się nie awanturował, nie groził, tylko chcieliśmy wyjaśnić zaistniałą niesmaczną sytuację. Cóż ten lokal został skreślony z naszej listy, znajomych też nie omieszkaliśmy powiadomić. Sami tracą...  
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Kac po imprezie w piątek raczej nie zaczyna się w niedzielę wieczorem.  Jak to studenci to pewnie kaca mieli po prostu... 
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Jak to studenci to pewnie kaca mieli po prostu... 
tak, zwłaszcza po 24-48 godzinach po imprezie jak wcześniej wszystko było w porządku...
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Pani Aniu może tak mniej błędów ortograficznych jak już Pani coś pisze...w cale się nie dziwię,że Pani nic nie smakowało,ponieważ i w te dania wkradły się pewnie Pani błędy ortograficzne.....   Sądzę,że dla tych ludzi to są pewne znacące straty, zdarzyło się,ale my za nim poznamy wyniki sprawy już osąd wydaliśmy. Nie wierze,że nam normalnym ludziom w normalnych kuchniach nie zdarzyło się czymś podtruć.   Nie kopie się już leżącego.   Sądzę,że jedzenie w Tadami jest godne uwagi. Ja osobiście bardzo polecam. Ludzie wspierajmy się, po co w nas tyle zazdrości i goryczy. Właścicielom Tadami życzę Wszystkiego Dobrego i pozytywnego zakończenia sprawy :).
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Przeterminowane mięso serwowali właściciele Karczmy tadami. Wstyd biznesmeni. Sami żryjcie śmierdzące żarcie. "Na specjalne uroczystości: prosiaki i udźce pieczone, kaczory nadziewane jabłkami i nie tylko" - ze starego ,mięsa. SMACZNEGO  
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Proszę się nie dziwić, że ludzie są wściekli, nie dosyć że żywność jest bardzo droga to i totalną lipę robią, jak tak można? Wg mnie, taka knajpa lub lokal lub piekarnia raz zamknięta nie powinna być już otwierana i wtedy by się nauczyli, że ludzie to nie świnie i wszystkiego nie zjedzą. Ale niestety mamy takie władze w tym ten dziadowski sanepid, który totalnie nic nie robi.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Pomyślcie jak to zbliżyło zakochanych do siebie:> Oraz narzeczonych:)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Żenada w naszych restauracjach, każdy oszukuje i chce się wykpić jak najtańszym kosztem. UWAGA OSZUŚCI: Jeżeli planujesz wyjście ze znajomymi na piwo U Szewca proś kelnerkę o zapisywanie ilości przyniesionego piwa lub płać od razu. My wypiliśmy w pięcioro 14 piw a kelnerka naliczyła 20 (oszukali na 60 zł), menadżer nie chcąc wchodzić w dyskusję wezwał od razu ochronę. Dodam, że nikt się nie awanturował, nie groził, tylko chcieliśmy wyjaśnić zaistniałą niesmaczną sytuację. Cóż ten lokal został skreślony z naszej listy, znajomych też nie omieszkaliśmy powiadomić. Sami tracą...
Masz rację, też z tym się kilka razy spotkałem. Prawie zawsze kiedy jest więcej osób, gdy jedni koledzy odchodzą od stolika by później przyszedł ktoś inny kelnerki/kelnerzy doliczają dodatkowe pozycje do rachunku. nie tylko u Szewca. dlatego zawsze płacę za siebie i zamawiam przy barze. Przydałoby się zrobić do tego jakąś prowokację
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Od roku nic się tam nie zmieniło. Mój obiad to nieświeże mięso, surowe placki, frytki smażone w śmierdzącym, brunatnym tłuszczu i ponad godzina czekania na te rarytasy. A chamski, arogancki właściciel podsumował nasze zażalenie: Gdybyś przez tydzień nie miała co jeść to by ci smakowało. Omijajcie z daleka Karczmę Tadami. Mnie brzuch boli na samo wspomnienie o niej
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A co to za un iwerek się bawił? Wie ktoś?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Ludzie myślcie takie wypadki zdarzają się i winna nie zawszę leży po stronie restauracji czy właściciela a po prostu dostawcy artykułów spozywczych... A też ciekawy przypadek że to akurat u studentów weterynari się to trafiło... A te wszystkie komentarze pochodzą od konkurencji bo widać jak bardzo im to na rękę bo ta restauracja to naprawdę duża konkurencja dla wszystkich w tej branży. Pozdrawiam Marcin
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Jedzenie i obsługa to syf kiła i mogiła
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Strona 1 z 4

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...